:|

Hej, Nu står polisbilar utanför mitt hus det är någon tjej i granntrappan som har blivit misshandlad :O , asså seriöst fyfan vad läskigt. jag hörde fan ett skrik men jag trodde det inte var allvarligt . :S , men men ist för att tänka på det där så kan jag ju säga en bra sak ist okej? Att imorgon ska jag o jelena till gotland . Yes! Längtar som fan fast jag har ändå inte packat klart..

see ya
BYENYAPPY ! o(≧∀≦)o

//Angelica

Måndag.

Idag har det varit en ganska tråkig dag. Vakna , (har migrän). smsar till jocke att jag inte kan vara med honom idag eftersom jag var ''sjuk''. Äter fruktkost , ovanligt*. Mamma åker iväg till Ikea för hon ska köpa någon garderob till mej, hon ska köpa en med spegldörrar på( I like! ) . Jag sitter framför vid datan och ruttnar. Fram med mobilen, smsar med philip som vanligt. Sitter vid datan igen. Laddar ner lite musik. Idag ladda jag ner lite mer SuG låtar :) . Typ fixar bakrund till min nya blogg. Skriver om jelena.. (saknar henne.) .. Gör sedan lite småprivata saker ni inte får veta ;D. chattar , fixar ny pea presentation. -.- Hitills låter det ju jåtteroligt , jippi! -.-. Mamma kmr hem efter 5 timmar? :S aja var typ hon någon jag orkade inte bry mej. hela dagen har jag levt på mineralvatten, gott (y), . -.- Hon hade däremot inte köpt min jävla garderob efterssom den inte fick plats i bilen för att oliver vad med :@.. Kunde de inta bara ha lämnat honom på ikea i typ småland lr nåt o köra hem och SEN hämta honom ? (:, nänä men allt skulle vara så hiiimla kompilicerat så vi får åka dit någon annan dag -.-. Det änds nöjet med Ikea är att slippa oliver ett tag. aj mitt huvud gör fortarande lite ont ''/ aja min vardag låter ju JÄTTE ROLIG*notttt*.. aja på onsdag ska jag träfaf rossana har typ inte tfäffat henne på jätte länge. Sen på Torsdag ska jag träffa lisa<3 ;D. aja sedan vad som händer på fredag är det nog ingen överraskning......: JELENA KMR HEM FRÅN SERBIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AHAHHAHAHAH 8DD SEN SKA VI TILL GOTLAND EN VECKA WOHOOO!"! ;D

BYENYAPPY! o(≧∀≦)o
//angelica

Varberg nyss , Gotland snart.

Hej igen <3
För några dagar sen kom jag hem från Varberg , där va det typ skitfint.. Men Nu på lördag kmr jag och jelena dra till Gotland och där ska vi shteeka ;D. haha . Det kmr typ vara medeltidsveckans avslutning på söndagen och det e seriöst skit kul. :) Så snart jag har lust kmr jag lägga in NÄSTAN alla bilder från semester på min bdb , aangelichyysc@.. men dem senaste dagarna har jag vart jätte trött efter att jag kom hem. Kan iaf passa på att lägga in någon/några bild/er från varberg . 

//angelica

 vattnet.

man måste ju bara visa hur bruuun man har blivit (aa)..
 

BYENYAPPY! o(≧∀≦)o

Hej sötaste

Hej!
Den här bloggen är därmed min andra blogg för jag har ju en annan också :) men jag tänkte att jag helt och hållet ville skriva helt andra saker än vad jag skrev i min andra blogg,m den kändes så barnlig när jag nästan var tvungen att lägga in en bild till varge blogginlägg. ;D haha aja men detta är alltså min nya blogg vi får se om jag fortsätter att skriva i min andra med det tror jag nog inte. ska försöka hålla mej till denna blogg. Men just nu kan jag berätta att allting känns pissigt eftersom jag har typ feber , PÅ SOMMAREN.! aja igentligen skulle jag vart med jocke idag men det pallar jag inte.

BYENYAPPY! o(≧∀≦)o
//angelica

RSS 2.0