last day

känns lite konstigt när alla nu går runt och säger att idag är det den sista dagen på 09. Den här dagen kommer aldrig tillbaka , likaså som alla andra dagar. Tänk på det!

Alla har nog planer nu till nyår och mina planer är att Evelina johnny och ylva är borta i brunnsäng nu tills typ halv 1 då e kommer hem till oss. Om pappa inte är hemma stannar vi här, men om han o oliver stannar hemma så drar ve te johnny! Cornelia ska vara med också ;).

Aja gott nytt år allesammans , puss <3

BLUE


jag o evelina känner oss blåa för stunden. Vad mer kan man beskriva det som?

morgonsnygg



nysminkad men håret ej fixat.
Planerna för idag hitills är ju att jag ska träffa Rossana sen måste ju jag o Evelina ner te stan och köpa en sak (hemlis...) till en viss person. Shyy! ;)

ÖVERTRÖTT = dumihuvudet?


hahah märkte nyss att jag hade ett trådlöst skrivbord (yeey). Så nu sitter jag och skriver medans jag ligger i sängen, men jag kollar knappt på dataskärken så klaga inte om det blir massa felstavningar.a , klockan börjar ju snart bli 1 (pånatten) och jag är inte ett dugg trött. Jag är faktist sjukt pigg och kan inte somna. Så vad passar inte bätrre då att skriva ett inlägg om jag ändå inte har någonting att göra. Låter iaf som en helt ok idé. När ofta väl bloggar så är ju meningen med själva inläggen att man skall ledas in i diskussioner (stavning?). Men det borde ju också vara svårt att kunna komma på en bra åsikt eller olika argument till att skapa olika diskussioner. Det kan vara tex; vad man tycker om de andra bloggarna , skolmaten , ja faktist vad som helst.. Ärligt talat vet jag nog inte faktist själv vad jag skriver om just nu. Nu kanske jag låter som en stor dubbelmoral mot mig själv att jag kanske är trött fast jag inte känner det? hshshshs , någon som ens hänger med i det jag skriver? , Tror knappast det... Känner mig ärligt talat helt off i huvudet nu, och jag skulle inte bli förvånad om jag börja ta upp massa tråkiga saker att blogga om , fast vad är då inte det här?! (suck). Aja detta inlägg är nog lika rörigt som att hitta vägen ut ur  Foki´s blogg med alla dessa prylar och färger haha.. BTW!!! om man skulle jämföra min blogg med de andra storbloggarna så tycker jag att min är ganska tråkig. Väldigt lite färger. Och och det väl skall vara färger så ska dem helst vara jordfärgat, mycket svart vitt och biege vad jag tror. Ah vad tråkig jag är haha. Jag som kände mig speciell när jag o vanessa va i skhlm och jag köpte en babyrosa mjukiskofta , haha så fail.

Jarå , folket.. Jag vet att de som nu läste detta inlägg inte nog förstod så mkt om vad jag skrev. För ärligt talat vet jag inte heller vad jag ville komma fram till. Godnatt iaf!

Home

vi är så snygga.

Aja what ever... Sitter här nu med Evelina och vi kom inte hem för så länge sen , vi va ju i skhlm. (igen). Där hittade man ju lite saker. Vad som fick följa med mej hem idag var en sjukt gullig stickad bolero från bikbok, svarta tights (hittade inget annat att köpa), sen lösnaglar. Klart blev det ju thaimat där på Sawadee, awesome! Men nu ska vi hitta på ngt , ( ;O).. MEN VI VET INTE VAD!!! ses senare  iaf..

Bye bitches!


The day of today

Idag började hela dan med att jag o Vanessa vaknade SKIT TIDIGT, för att vi skulle komma iväg te skhlm (skärholmen) så tidigt som möjligt och vi tog 11 bussen mot fittja. Vi va i skhlm till typ kl halv 3 då vi bestämde oss att vi skulle ta tunnelbanan mot sthlm central. Kläder fick vi iaf med oss hem och det e man ju glad över. Kan dock inte fota eftersom jag sitter fvid en annan data just nu med iaf så kan man ju skriva vad man köpte?
Vad som fick följa med mig hem idag var ;
* En sjukt gullig babyrosa mjukiströja (så skön!)
* underkläder ;s
*ett linne
*En sjukt söt stickad kofta , love it!
* Sen nagellim och lim t lösögonfransar som blir att använda t nyår.'


Great (y)! Sen slösade jag inte alls mkt pengar. Lyckades iaf hålla mig under tusenlappen men brände nog 900 kr. Men det var inte farligt. Och på tisdag blire av att shoppa igen med evelina! haha :D. Jaja. Och sen när vi kom hem från sthlm mötte vi Zain och hans kompis Rani på centralen som vi inte träffat på länge som vi stod o snackade lite med. Sen mitt från ingenstans kom Johnny och Evelina och resten av min dag blev att umgås med dem :D. Vi var iaf nere på centralen. (Mitt hem jao.. HAHAHA). Nej men det va ju lite trevligt att träffa folk som man inte träffat på länge där. Men kan inte skriva så mkt mer måste skynda mig för Evelina väntar på att jag ska ringa henne. (Hon vill varje kväll att jag ska sjunga en godnattsaga till henne innan hon somnar..) Thats sounds good HAHAHAH! :D 

Puss <3 

I´m a CHINGSTAH!


I´m a CHINGSTAH!

Vanessas och Angelica´s favvo . We love Ryan higa <3

Morning sunshine!


Precis nyfixad.
Nu blir det ett rätt så stressat inlägg för snart kommer Evelina o ska lämna mitt busskort som hon fick låna av mej igår. Sen måste jag ta på mej kläder och åka ner till stan där jag ska möta Vanessa kl 1. Sen kanske vi träffar johnny under dan :) , sen ska den dumma blondinen slagga här ikv :D .Puss <3


aengelina´s



evelinas fyllelåt.. , haahaha fan vilken jävla kick man får av den när man också har på högsta volymen med fetaste basen på datan jao!! :D HAHAAHA

sjuk på julafton

Först vill jag säga att jag hoppas att alla haf en bra jul.
Dock kan jag ju inte påpeka att de var det bästa jag vart med om. Det va faktist rätt så jobbigt iår. Först började det hela med att jag hade en extrem värk i ansiktet (låter helt sjukt?) men aja. Någon värk som sträckte sig från örat ner över hela kindbenet och som slöt sig över tinningarna. Jag vet ärligt talat inte hur många gånger jag bröt ihop pga av att det värkte så mkt. Det hela slutade med att pappa fick nog och ringde vårdguiden och vi förklarade hur de hela såg ut. Men kvällen slutade med att jag fick åka in tilll närakuten. Kul att tillbringa sin kväll där (dagen innan jul). Doktor kunde inte se några problem och ville sedan att jag skulle ta blodprov. Men eftersom jag har en extrem stor fobi för sprutor och blodprov så låste jag in mig på sjukhustoaletten och ville inte komma ut. Jag blev kvar på sjukhuset i över en timme där jag tillbringade mein tid till att stå och bråka med 2 doktorer, pappa , mamma och oliver. Gud vad jag är pinsam, haha. Men vad ska man göra om man är sjukt rädd?. Men tillslut lyckades jag komma hem utan att ha tagit något blodprov. Sen fick jag hem massa värktabletter från sjukhuset som jag tar några gånger dagligen. Dem funkar ju , så det e ju bra (y). Om det inte blir bättre nu tills på måndag så kommer det hela sluta med att jag får åka upp till atrid lindgrens på måndag. Men det börjar nog gå bättre. Iaf , på julafton gjorde jag inte så mkt. Efter att ha vart med om samma visa varje år 15 år i rad nu så har man börja tröttna efter de första 12 åren. Julafton är så överskattat.   Det jag gjorde mest under julaftonsdagen var att ligga med feber i min farbrors gamla blommiga soffa i ett trångt rum fullt med tavlor, bokhyllor fyllda med alla slags böcker och Lp-skivor i alla olika exenplar. Ingen höjdare för mig direkt. Annars gick man väl till köket då man satt och pilla på några köttbullar i 1 och en halv timme. Det va min julafton!. Sen idag , (den 25e) har det vart rätt så lugnt då mamma drog med mej ut till vagnhärad hem till min mammas släkt där man satt och trängdes runt ett litet bort med ca 10 pratglada finnar som satt o mumsade i sig sina äckliga finska lådor , yeah.. Där jag också satt med några köttbullar och bara väntade på att tiden skulle gå. Julen är en deppig tid tycker jag. Jag ser ingen glädje av det än att träffa släkten och tjäna på sig en massa pengar ( eller 10000 biokort som jag får varje år, puh). Go jul iaf!

Såhär såg man ut idag;



Hitta ett linne som jag kanske köpte för.. 2 år sen? men aldrig använt. Det kom iaf till användning nu!


My head.

Sitter här nu med världens största huvudvärk. Det verkligen tränger in i mitten av min panna. Jobbigt!
Men aja , what ever.. Kom iaf nyss ut ur duschen efter att ha vart ute med evelina som började röra sig ehmmåt senare. Ok lite om dagen. Skolan började 10 idag och äntligen är det jullov, puh! Iaf va vi där tills halv 1 (vrf inte bara ta betygen o sen dra?). Betygen är väl kanske inget att klaga stort över fast jag ahde sänkt mej med 5 p. Vilket är synt. Men Sterby gav mej mvg iaf! (y). slutade med att jag hade 2 mvg , 3 g o sen resten vg. Aja , nästa termin blire mindre skolk och så ska jag fan utnyttja mina lektioner väl än att bara sitta o dega. Men iaf efter skolan drog jag evelina o beckis ner till stan där jag snabbt köpte julklappar till mamma jörgen pappa o oliver. På mindre än en timme typ! Sjukt! Men efter ett tag rörde vi oss hemmåt. O nu sitter jag här med mitt svidande kranie. Känns inte så mkt heller som jag kan skriva om. Men imorgon blire av att jag ska träffa ylva och vi ska byta julklappar. Undra vad jag köpt till henne. En dildo kanske ;) eller ngt ännu styggare? .. Bara gud vet, o jag, o evelina, o beckis o johnny :D HAHA.

Puss <3


Morning!

Gomorgon!
Känner mig riktigt seg efter en gårdagskväll med en extrem huvudvärk! Men innan det var beckis o evelina här iaf o vi kollade på massa helsjuka videos på Ytube, hahah snacka om tråkigt egentligen! :D Men vad ska man göra om det är 100 m snö utanför ens hus? Igår så hade också jag och Evelina våran uppspelning till våran musiklärare Anna då vi uppträdde med ''If tomorrow never comes'' med Royan keating eller vafan den snubben heter. Iaf så sjöng jag och evelina spelade gitarr , det va väl helt ok fast jag rakade faila mig totalt med att säga away istället för awake HAHA! Men som tur märkte anna ingen för hon tydligen inte hade hört låten innan (okeej..?). Aja men har inga speciella planer för idag. Ska kanske vara med evelina om jag inte åker upp te sthlm med pappa för att han ska kolla efter jacka till mig. Jaja , det återstår till att se, sen senare på kvällen ska jag nog träffa tobbe också :). Fast nu är klockan inte så mycket och funderade på om jag skulle börja fixa mig eftersom jag nu sitter här i mjukiskläder inge smink och helt ruffsigt hår uppsatt i en bulle mitt upp i huvudet. Väntar samtidigt på att mamma ska komma hem efetrsom hon vart och handlat, för jag kan inte dricka kaffe utan mjölk, och nu vill jag ha kaffe! Aja men ha en bra lördag om jag inte bloggar lite senare (som jag ska försöka komma ihåg..).
Puss!

Du klarar det här nu.

Rubriken får tala för inlägget.

Ja, jag kom på för ett par dagar sen att jag inte rört min blogg på flera månader. Har faktist kännt rätt så konstigt senaste tiden. Som att jag saknar att ha något att göra. Pga av att jag slutade blogga efter sommaren var pga att sommarlovet innebär frihet och sena hemmakvällar (om man nu ska säga kvällar eller mornar.) Nu när det väl är juletider (vilket gör mig sjukt deprimerad) så kännde jag att jag behöver något att göra. Jag fick sån extrem skrivlust från när jag kom hem från thailand ( i lördags). Jag hade också en stor fotolust. Imorgon bär det iaf hem till mamma där jag har min laddare till systemkameran. Men nu för tillfället får det duga med min mobilkamera (5 megapixel sucks, haha jag minns när jag precis fick den och alla tyckte den va så extremt bra för de där ynka 5 megapixlarna när nu istället det finns nyare modeller med 12..). Men som att vända detta så ointresseanta inlägg till något roligar kan jag tex berätta lite kortfattat om thailandsresan. Det var sjukt fint och vill tillbaka dit NU! Sjukt fina vita strandstränder med klar turkost vatten i similand island (precis som på bilderna!). Ett riktigt paradis där vi träffade en helt otrolig människa! Pod (guiden som kom fram till oss på en resturang och började prata med oss som vi sedan bokade våra dagsutflykter hos.) Helt otroligt roliga var dem när vi red på elefanterna i djungel (och badade med dem..) samt när vi snorklade och åkte till en sköldpaddsuppfödning (typ en farm , haha). Stekande sol varje dag. Iaf mellan 35-40 grader i stort sett varje dag mellan kl 11-16. Våra kvällar tillbringades på resturanger eller inne på shoppingturer i khaolak (där försäljarkillarna var som galningar.. haha!). Men det spenderades inte alls så mycket som jag förväntat , brände nog bort bara ca 1000 sveska kronor! Och lyckades få med mig ett par sjukt fina klackskor från ZARA för endast 2000 bath! Nice (y) Men jag går i dem som ett jävla cp för jag är van med en aningen tjockare klack som kanske är 9cm (och inte .. 12?).




RSS 2.0