BESLUTSÅNGERST!

hjälp mej , min blogg känns tråkig o tom.

vilken header tycker ni?'





1a eller 2a?

love this song!


sommaren är här, o jag e snyggast i världen!

Nu äår den verkligen här. Det kände man idag när man alla gick runt i shorts o åt glass. Hur skönt e inte det! Bara känslan gör mej glad! Idag tillbringade jag min tid nere på stan med ylva o johnny hela dan där jag shoppade... som vanligt hahah! Vet inte hur mycket pengar jag bränt upp denna vecka. Typ 2000? hah. Men jag är verkligen shoppping beroende! , vad ska man göra? Sen när jag kom hem satte jag mej på balkongen med en ISkall burn. Hur soft?

Juste! Tack mami o papi för min systemkamera som jag så gärna velat ha såååå länge! Wunderful! Men just nu kan jag inte fota med den eh´ftersom den ska laddas i 10 timmar.. får vänta till imorgon. Suck -.-.




såhär snygg va man idag då!

grattis till mej

som blev veckans blogg på pratat.blogg.se :) Kulkul :). Som ni ser mixtrade jag med designen. Vet inte riktigt om jag är nöjd. Idag va jag iaf med linbnea o ylva. konfirmerade mej i dag o fick bästa presenterna! YES säger jag bara jag fick min nikon D40! I´m so happy.. + massa pengar o smycken;). Har vart så dålig på att uppdatera de senaste dagarna. O dte har vart dåligt med komentarer.

Imorgon minst 3 inlägg okej!? :)


23:58

hej bloggen!

Har inte skrivit någonting idag förän nu. Sry for that. Jag har vart helt borta den senaste vecka känner jag mej. Det ledde tyvär till dålig uppdatering. Idag var jag iaf i skolan, efter det drog jag yassan o elsa ner till stan o köpte lite grejer som jag lägger upp bild på imorgon efter min konfirmtion.  Jag köpte blandannat nya örhången (urgulliga!) sen en ring , någon tröja o något hårband hihi :) , men nöjd blev jag iaf. Efter det kom linnéa till mej o vi drog hem till mej. Sen gick vi ut o gungade kina gunga o hade allmänt tråkigt. sen blev vi hungriga o bestämde oss för att dra ner till Max. Där vi allmänt cp o alla kollade på när linnea satt o garvade ihjäl sig , HAHAHHA asså ni ska höra hur hon skrattar :D. Kan försöka fixa det på någon film eller något, det låter iuaf som att hon får typ ett astma anfall. asså hon typ hostar o sen garavar HAHAHAH! men nu ska jag fixa sakerna till imorgon så vi hörs senare Puss puss pussssss <3

Bilderna från idag!






min egna favvo bild på mej va nog 2an , vad tycker ni? <3

Dagens köp!


blommig kjol/linne från jc
mjukiströja från bikbok (köpte för behov!)

Sedan fräffade jag o yassan min Q. <3

Sen va vi en kort stund med elsa också o sen åt vi på nancys , kyss o smek för nu ska jag fixa mej till sängs för imorgon på morgonen drar jag upp till sthlm till en fotograferingsstudio där jag ska fotas med några andra , puuuus <3


vote for me

Rösta rösta rösta på mej! som veckans blogg på http://pratat.blogg.se :)

Massa pussaar o kramar , lägger snart in bilder på vad jag köpte idag :) puss <3

Jag somnade.

Hejhej bloggen blev tyvär inget inlägg igår , slarvigt av mej men jag va så trött så jag somnade! Pappa åkte nyss iväg på någonm öppethusdag i olivers skola så jag är hem,ma själv nu. Ska bara komma på något roligt tt skriva om ;) men här får ni en bild medans , Puss!


så här ser man ut de flesta dagar på morgonen när man fixar sej! ;D

Videos!


korvkastning, jag yassan , nadine, rim HHHAAHA!


jag blir jagad av en geting -.-.

Hemma!

Jag har saknat bloggen så extremt mycket! har bara velat skriva hela tiden jag var borta men kunde inte. Men nu så! Ska snart lägga ut lite videos på Ytube från lägret som sen hamnar här på bloggen. Tex när evelina ligger på golvet o rullar , när jag blir jagad av en geting och när vi sular korv i toalettväggen mitt i natten! Hahah a, galet kan man säga. Men här kommer bilder! :








DAGENS SKÖNASTE BILD! HAHAH



Hejhejhej

Hej bloggen sluta inte besöka kommer hem imorgon har saknat dej;-)

antagligen sista inlägget...

...innan jag åker, ses igen på söndag PUSSS I LOVE YOU<3

.

Idag stannade jag som sagt hemma. Mådde fortfarande ingen bra. Men nu gör jag det! Så jag ska snart åka iväg o handla saker tills imorgon ,m bland annat godis ;o haha. e man tjock så e man..
Kolla vilken fin grej jag fick av en kille som gjorde den till mej , urläcker.

Tack ''mr. slowly'' ;D



godmorgon bloggen

Fast jag vaknade typ kl halv 7 haha. Men iaf har nyligen ätit frukost. Jag stannade alltså hemma idag igen. Kände att det nog skulle vara bättre om jag stannade hemma en dag till så jag skulle vara helt frisk till imorgon när jag åker iväg. Ska snart börja packa till imorgon.  Eller vadå snart? , Nu!

Hörs senare pusshejs<3


här är en video där de visar hur man gör den urgulliga rosettfrisyren!

Till alla ynkliga anonyma töntar som försöker trycka ner mej. :)

Jag kanske inte e bäst , men jag är mycket bättre än er.
Jag kanske inte e älskad av alla , men jag är älskad av så många mer än vad du e lilla tönt hahah!

Gå o häng er :).


SATC

Sitter o kollar på sex and the city som går nu på 3an. Asså å de bästa tv programen går alltid mitt på dagen! (enligt mej). Längtar tills på torsdag. Jag tycker faktist att lägret ska bli kul :). Jag kom på en sak om att skriva om i detta inlägg. Nämligen vad jag gillar med mitt utseende o vad jag inte gillar, och jag ska inte vara fölr kritisk o hålla på med min kropp o bara ; aah jag e sååå fet. För sånt är bara töntigt enligt mej. Så omogen är jag inte att jag slösar min tid över att sitta o klaga på sånt som vissa gör HELA TIDEN. Man mår så mycket bättre av att se på de fina sakerna. Aja här kommer dem.





Saker jag gillar:
Min näsa.
Mina ögonbryn (när dem är målade , det är dem inte på bilden)
Mina ögon (speciellt nät jag ler med dem)
Mina öron
Min mun (speciellt när jag ler)


gillar inte:
Mina rynkor vid pannan o näsan när jag ler!


Videoinlägg.


Dålig kvalité som ni ser, hur fixar man hög kvalité på sina videos?

Det tjänar inget till att vara bitchig.

Här har man beviset. 2006 Ställde den icländska sångerska Silvia night upp i ESC. Hon blev utbuad av hela publiken som man kanske hör. men det borde hon ha förväntat sig efter att sagt massa elaka saker till folk. Tex att hon inte va någon ''hora'' från holland eller att finlands band lordi var fula. Att hon smäller till personer hon inte ens känner o kallar dem fula. Hon är verkligen inte frisk!. Ni måste bara kolla dessa videos! Här är en video när hon står o säger dumma saker farmför pressen. Silly silly girl.



Här kan man tydligt höra när hon skriker fuck you, I´m not a slut from holland, ugly people from finland. Nämen Silvia .. så får man väl inte säga?!



Här är hennes k´framträdande i kvalet till ESC man ser väldigt överdrivet hur hon stönar o skriker : OMG. Lite överdrivet enligt mej. Lyssna också i början o i slutet blir hon UTBUAD! hahahaha



Här är slutligen hennes totalt överdrivna musikvideo där hon har minst 10 klädbyten.

Efter klippen setts kan man ställa denna fråga.
Någon mer som håller med om att hon e diva?

Frukost


Jag känner mej extremt nyttig just nu. Det på bilden blev alltså min frukost. Jag vaknade ju med att mitt huvud bultade , jag kallsvettades och kände att jag ville sova misnt 1000 timmar till. Känner mej inte särskillt kry nu heller. Så jag är hemma från skolan idag. Det bli en kortvecka för mej eftersom på torsdag o fredag e ju alla lediga o då drar jag till östergötland till något ställe. Men iaf sitter jag just nu med mina kakor o min skitgoda chokladmilkshake och kollar på rachel ray. Jag gillar verkligen talkshows! Fick en komentar i förra inlägget att någon önskade mer videoinlägg. Visst kan jag de. Om jag nu orkar fixa mej , det får vi se :). Pusskram!

inlägg utan rubrik.

Hade direkt inget att skriva som rubrik där uppe. Sitter här o kollar på Top chef. Jag är egentligen ganska svag för kock program . Jag gillar matlagning. Men har inga plander på att jobba inom det eller liknande. Håller på och packar också. Tråkigt. Men ska ju hem till mamma idag o det e ju hennes b-day så jag o oliver ska fixa något som vi kan ge henne ( för jag är pank just nu). På torsdag drar jag , yassan , evelina , nadine, rim, lucy o de andra töntarna iväg på konfa läger. Kommer vara borta i 4 dar så jag kommer inte kunna blogga :(. Fast kanske någon dag från mobilen , men det är svindyrt! Men vi får se vi får se.

Angelica <3 alexander rybak.. in my dreams? mabye? haha :)


Bild från i lördags. Vi spelade i en gympasal som tillhörde en skola men världens coolaste skolgård! haha desutom tog jag bilden för att amanda såg rolig ut på dne , Såna här borde vi ha i södertälje!

Grattis mami!

Som fyller år idag ;D. Nej vi är inte lika. haha


Idag e det iaf måndag , suck o stön, I hate mondays. hah.

Hi , hello , hola , hallo, konnichiwa, privet, salut, selam, nihao, dzień dobry, tjolle , merhaba, ... eller bara hej..

Hade tråkigt som ni kanske såg, så skrev jag sådär hihi :). Sitter just nu och funderar på vad pappa ska beställa för mat till mej , haha!  Hade ju som sagt tunering idag. Vi vann två matcher o förlorade en o kom på femte plats, ganska ok faktist, För det va ju rätt så många lag. Närmare 30 st kan man väl gissa på? , det va iaf va de andra trodde. Men kunde inte spela så mycket eftersom under andra matchen mådde jag skit illa ;o, vet inte riktigt vrf. Så det känndes som jag skulle spy. haha. Jag har verkligen skadeglädje åt mej själv. Som på springningen i skoan när jag ramlade ner för en bakke i skogen o skrapa upp handen när jag sprang med yassan. ¨

Yassan: Angelica! , Hur gick det!? *såg fett rädd ut*
(jag ligger på marken i skogen helt smutsig..)
*efter några sekunder*
Jag:hahahahah!
Yassan: HAHAHAHHAHAHA!

Men till saken så mår jag bättre nu :) , Men det känns fortfarande konstigt ;s.. Blä för magen!


 
iaf , underbara alexander rybaks låt, blir glad av den , fast gillar inte riktigt allt i låten men refrängen är skit bra ;o.

Dagen.

Kommer ta det lite kortfattat eftersom jag ska vakna om typ mindre än 5 timmar ;s. Idag va det tunering, gick åt helvete för mej , kännde at5t jag inte spelade så bra (enligt mej) men vi vann alla matcher.

Grattis norge!


under esc.

Underbart! Norge leder. kulkul eftersom jag ringde o röstade på honom ;S. Låten va ju sisådär men jag gillade refrengen. haha :D Lovely!

hej älskade blogg..

.. hur mår du?

Har nyss mladdat upp skit konstiga videos på ytube ahha , men jag bjuder på dem!



videoinlägg från ifredags morse typ.




det sjukaste videon ever. Jag o yassan och vår '' fina'' dans, fråga inte varför vi gjorde det. Vi var bara allmänt knäppa just då. Men nu ska jag kolla vidare på ESC <3

Jag e bäst, notera det en gång till..

hello my lovely blogg! har intre kun nat bloggat idag förän nu eftersom jag inte vart hemma. Var i skolan och drog sedan direkt efter till täljehallen. I skolan hade vi idrottsprov på 3 km. ( man skall alltså springa 3 km under en viss tid, under 21 min = G , Under 19 min= VG och under 15 min = MVG. Sista jag sprang när jag var inne på sista varvet så ramlade jag i skogen o skrapade upp min hand, ajj! Så jag kom på 20 min ;S. Idag inna det sa våran gympalärare att den som förbättrade sin tid mest skulole få ett pris, men jag brydde mej inte, gav mest bara mitt bästa o sprang. När allt var över skulle han berätta vem och alla bah: - aah , det e säkert han eller han.. Sen Min gympalärare Johan bah; nej , det va angelica! Grattis!

jag: ? fattar nada (haha okej*)

Sen gav han mej choklad hah -.-. men blev glad när jag fick höra att jag förbättreatr mej med 2 min o 10 sek :D , kul kul. Efter det drog vi till thallen. Där kollade vi på matcher o sånt, sen filmade jag yassan o danijela massa cp videos på vägen hem ahha! Men har inge minne i datan o jag orkar inte sitta nu 20 över elva på kvällen och kopiera över filer så dem sparas på datans minne. För imorgon har jag faktist big step tunering i sollentuna hela helgen och mitt lag ska samlas kvart i 8 på morgonen. Suck*

Aja lägge rin sakerna från idag imorgon om jag kommer ihåg , Puss <3


''fejkat smile ab''
men jag har bildbrist , stå ut med fula bilder!'*

världens vackraste..

.. låt. Har alltid älskat den och aldrig tröttnat på den! Old but still one of the best!
och lyssna på texten! Men visst kan jag tycka att det e lite överdrivet att dem filmar när hon sitter i duschen o smeker sej själv men det e låten! Its all about the song!


är jag den ända som tycker att tila passar i page?

VOTE FOR ME!

nu är jag med i en headertävling och jag blev en av finalisterna woho, även om jag kanske inte har dne finaste headern så rösta på mej på  http://hotlikeyou.blogg.se !!!


RÖSTA RÖSTA RÖSTA ! :D

hej.

sitter här i skolan just nu i datasalen. Ska skriva någon jävla uppstats på svenskan , urtrist. Alla har fått välja olika ämnen o jag valde typ andra o spöken o liknande. Men bloggar senare när jag kommer hem PUSSHEJS<3

Godnatt gullet.




puss godnatt <3

Skolan idag!

Hejhej bloggen, Ni kanske har märkt att jag gillar att uppdatera på kvällen , på nåt sätyt känns det enklare och inte lika stressigt. Ni får påminna mej om att göra videoinlägg snart för jag glömmer! Men iaf , skolan idag va helt ok som vanligt, på kemin fick vi labba typ med massa ämnen o jag fota massa. SWen på elevens val flippa jag ur typ helt och hållet för att jag hittade en julbelysnings stake grej. Koplade in den i ett elkuttag o satte den vid tavaln o började sjunga o dansa till ''all i want for christmas is you'' hahah! De andra tyckte iaf jag va rolig (och knäpp) hahaha!

Bilder från skolan:

      
 (klicka på bilderna för att få dem större)


Min julbelysning!

hej cutie är du tillbaka igen?..

..blir min huvud rubrik. I love my readers, ni e bäst!  Ville bara påpeka det. Kollade igenom nya frida tidningen idag o jag blev väldigt chockad när jag såg att mathilda  ( en av mina närmaste barndomsvänner som jag fortfarande känner) var med! Kul haha! Hon hade typ vunnit en VIP biljett på grönan där hon o hennes kompis sarah var med massa kändisar och fick gå in FÖRE alla nadra haha!. Kulkul.Juste , undrar när nya SOLO nummret kmr ut, måste haaaa!, uft. affärerna e så sega på att få in de nya. Tänkte ta lite kort om dagen också. Den var helt okej fat det va ju den tråkigaste skoldagen eftersom det är de mest tråkigaste lektionerna. Men fick hålimme från musiken iaf , nice :). Men hade en väldigt stressad morgon pga av att jag somnade om och vaknade halv 8 då jag skulle vart hos yassan! Oups. Men jag hann till skolan itid iaf :). Dagen shema såg alltså ut såhär:

Engelska
Fysik
SO
Lunch
Svenska
Matte
Musik - håltimme :)

Men just nu sitter jag insmörjd med brun utan sol- like all days haha.  Men måste nog ta och lägga mej nu , Puss puss <3

såhär brukar jag se ut de flesta mornar när jag fixar mej. hahah!

Sugar.

sitter här o knarkar sönder låten!


kan ju inte sitta här..

.. varje kväll och ska behöva be om ursäkt för att min uppdatering inte är den bästa. Har iaf  väldigt mkt att göra den här vecka så kommer vara lite busy. Men kommer nog mer inlägg imorgon än vad igår. Men måste sova , Puss<3

jag är bäst!

sent sent seeeent.

Måste uppdatera mer nu, skärpning på mej , o rligar inlägg måste jag göra! , Hah men en sak måste jag bara påpeka som jag storde mej på. Skrev juh typ ett inlägg tidigare idag , kom det med? , -Nej! Så sjukt trött jag blir , o det e inte första gången det händer, Puh! Igår var jag iaf med Tobbe för han fyllde år, sen idag träffade jag ylva johnny o corny o vi va ute o chillade i solen, Sen hade jag fett mycke humörsvängningar, hahaa , man ska nog inte gå in på varför, men iaf sen när jag kom hem märkte jag att mamma tagit min data o låst in den o bah; du får den när du städat. Å då fick jag stölrsta dampen o bah - Memma jag har ju fan PMS! -.- *skit sur* Så jag städade sen drog jag ut med yassan o vi åkte med min moppe ner till ica maxi i sen till geneta o jag vet inte var haha! :D Men puss puss ska smeta in mej i brun utan sol, kanske kommer ett till inlägg om jag inte hinner somna Puss! <3
 
jag i solen, och en finfin bild på ylva som äter glass haha , love u <3

Bodaborg med laget!

Hejhej , dagen har vart skit rolig, Åkte ju till Boda borg med volleybolllaget haha så kul det var! , I mitt lag va det jag , elsa, frida o maja hahaha :D Sjukt roligt men svårt :).Har också nyligen kommit hem från tobbe så detta blir nog det ända inlägget idag , sorry ;/ . had no time to write. ..  Har fdaktistr inet så mycket att skriva , Imoegon ska jag träffa ylva :) Igen haha :D. Sitter samtidigt och kollar på '' se upp för dårarna '' fast man vet ju redan allt som ska hända eftersom jag har sett den typ 100 miljoner gånger känns det som. Har Iaf jävligt ont nu i ben o rygg för det va så ansträngande att springa omkring i alla rum där på boda. Men ska snart dit igen med konfan haha! , Men juste, han som jobbade på boda bah ; ere ni som e södertälje volley , vi bah aa. Sen frågade han oss om vi va bra på volley o när vi berättade att vi va svenska mästare så blev han typ värsta chockad o bah: Ni some  mästare ska få varsin godispåse , ahha! Så vi fick godis ahha! ;D Sen gav han oss presentkort på boda :D Sjukt kul :), Aja men nu måste jag kolla på tv Pusshejs , ska skriva imorgon, Kan kanske försöka göra ett videoinlägg. Om jag kommer ihåg eftersom mitt minne är som en fisks, Aja puss! <3


 några av  tjejorna!




Digerdöden - döden.



Här lägger jag upp en video på lilla johnny som framför sin låt ''döden'' på cabarén i vår skolan , There you go johnnyboy my friendely friend ;D Du vill väll att jag ska göra reklam också ;D naw ahhaha.

This song make me happy.


Blir inte ni också glada av den? :O

tryck till!

som ni ser har jag gjort om designen lite , vad tycks , va det bättre förr eller nu? , Ska jag ha bakgrund eller inte :D

Jag tycker just nu...

...att det ska bli sommarlov!
... att man får höra att svininfluensan är borta, För gott!
... att jag borde få min systemkamera som  jag så gärna vill ha!
.. att ''mr slowly'' borde skappa en blogg så jag kan komentera tillbaka (mr slowly, vem är du egentligen :))
.. att jag ska plugga!


2 senaste åren..

hello readers! Tack för komentarerna , mest populärast var ju den jag har nu och den första med svart bakgrund. Men kommer behålla denna lite till men kom på att det kanske skulla vara snyggt med min nya header och en blommig bakgrund! Eller en rosa mönstrad , typ den som dolly har , den e ganska fin . kom nyligen hem , har vart mitt ute i skogen med skolan för vi hade frilufsdag -.-. Jobbigt jobbigt , Men nu ska jag äta så bloggar senare Puss pussv <3

 
Jag igår


 
jag för ca 1 år sedan...


jag för 2 år sedan..

Har jag inte förändrats haha! Om jag får säga själv så skulla jag beskriva mej som emo- till- fjortis- till- ANGELICA! (the real one) Nu försökar jag iaf inte vara något jag inte är , Jag är mej själv till 100% !

valet är ditt







Nu kära läsare e det ni som får bestämma! Hur ska min blogg se ut , vad e snyggast? KOMENTERA!

Kvällen inlägg.

Detta inlägg skulle jag egentligen lag in igår , testade o gjorde en rosett av ¨håret , kanske inte bliv så stor eftersom mitt hår e tunnt men så här blev resultatet :D


lite smått gulligt sådär haahah! kolla bara på rosetten!

Svaren från Frågestunden!

använder du löshår eller är det ditt riktiga hår?
Svar: Nej det är mitt riktiga hår, Denna fråga har jag fått många gånger eftersom många tycker att mitt hår e långt men på senaste tiden har jag tappat mycket hår för att de är så slitet! :(

Varför började du blogga? :)
Svar: Jag vet inte riktitgt! Jag va ju inte särskillt gammal när jag skapade min första blogg (alltså inte http://aaeh.blogg.se/) men jag såg det mer som att starta en egen ''hemsida'' och det tyckte jag verkade kul :).

har du haft sex? :$
Svar: Hahahha! Det va en rolig fråga , Men jag ska vara helt ärlig , Nej jag är oskuld :).

hur ägd kände du dig när jag bokstavligen kasta ut dig genom vårat klassrum!? Från Jakob
Svar: På slöjden eller? , Ska jag då fråga dej Hur ägd du kände dig när jag bet dej så alla garva åt dej? :)

vad använder du för hårprodukter? :)
Svar: Eftersom mitt hår e så slitet så har jag allt mer börja ta hand om håret så att det inte skall försvinna. Jag använder En fuktkräm som jag brukar köpa på hair & nail uppe på drottninggatan i sthlm :) Sen försöker jag med olika knep som att ha lite olivolja i håret och använda mycket inpackning:).

Hur lång är du?
Brukar du vara med om pinsamma saker?
Svar: Jag är väldigt kort! Bar 1,56m hahaha!
Pinsamma saker är jag med om Heeeeeela tiden :) Men jag tycker det är kul att göra pinsamma saker som tex att skämma ut sej själv (på ett bra sätt då).

Gillar du blonda eller brunhåriga killar?
Svar: Hmm... Jag har ju gillat både blonda o brunhåriga killar , Men snyggast på killer är nog brunt!

Är du vänster elr högerhänt? X'D
Svar: Jag är som de flesta andra , alltså högerhänt ;)

När började du blogga?
Svar: Jag har för mig att jag startade min förra blogg i slutet av 4an eller så var det i början av 5an :D

Om du skulle få beskriva dej med 3 ord vad skulle det vara då?
Svar: Min personlighet förändrar pågrund av vilka personer som är med mej. Men annars kan jag nog beskriva mej själv som:

ALLTID glad, Galen, hjälpsam  (Vad jag själv får säga haha!)


varför leru aldrig på bilder :o? o e dina tänder raka?
Svar: Jag ler ju nästan på varenda bild haha :D Fast inte med tänderna:) Har jag inte tänkt på men kan försöka visa mina tänder mer :)
Ja mina tänder är raka haha :D


vad gör du om 10 år? :)
Svar: Om 10 år bor jag i japan med en japansk sångare som jag haft en grym chrush on ett bra tag nu! Hahha , om jag fick drömma! :D

hur snygg tycker du eva lena är på en skala 1-10 ???
Svar: EN STOR FET 11! :D

Där fick ni era svar :)!


Statistiket och Ytube , HJÄLP"!

Omg.

Jag vet inte vad som hänt med min lilla älskling ( min laptop) , Jag kan varken se på Videos på Ytube eller se min STATISTIK ! Kaos, ja jag vet! Ska testa om det funkar på den andra användaren på datorn.



Frågestund

Det var en läsare som bad mej göra en frågestund, men då får ni komentera ;D!

Så Fråga vad ni vill! även om ni inte känner mej eller vet vem jag är. Fråga vad som hellst, om ni har privata frågor kan ni vara anonyma. Svarar senare! Pusss!<3

Fråga på!


OBS, NI HAR BARA CA 2 TIMMAR PÅ ER!

Så slut nu har det gått 2 timmar!:)

slarv slarv slarv..!

Förlåt men detta kommer bara bli det enda inlägget idag eftersom jag har vart rätt så nere hela dagen. ;/ Har inte mått så bra men ska såklart inte gå in på detaljer varför. Lovar att blogga mer imorgon, Det var svårt att hinna med allt idag eftersomjag sluta skolan ganska sent , sen följde jag med Yassan ner på stan o hon piercade naveln :) sexi sexi (like me haha!) Sen hade jag träning som gick åt helvete! , Så jag har ju inte direkt största lusten att träna imorgon.

Men nu måste jag sova Puss på er Lovely readers! <3

Videoinlägg!


Inge bra kvalite alls , men aja. Det låter konstigt typ i mitten för att jag fick sms.


Men nu ska jag plugga o passar nu på att slänga in dagens outfit.

Triss - plötsligt händer det!


Ja vad säger man :).. I´m Happy!

HAH!


Hhahahaha omg va mycket jag skrattade åt den här videon kolla så överdrivet fjantiga tjejerna som gråter ahha!

- Fanny varför gråter du?

- För jag älskar Johan jääääääääääääätttte myckeeee :O :'(

Me myself and I






såg inte jag riktigt snäll ut på andra bilden? Fast många har fördomar om mej att jag är bitch.

Svininfluensan...


.. Man hör nu att den spridit sej till europa och många har dött. Jag vill inte behöva gå runt med munskydd!
Är det någon mer än jag som börjar bli rädd?

<3


Snart kommer linnea :) <3

so sorry.

Ytterligare ett litet ynkligt förlåt om min uppdatering. Nämligen att jag bara uppdaterar på kvällen. Yeah , not good not good. Sitter nu här med flåttigt hår eftersom jag masserat hårbotten med olivolja, låter vidrigt , men vad gör man inte? :) Har nämligen fått höra från många som undrar om jag klippt mej eftersom de tycker att mitt hår ser kortare ut. Men jag har inte klippt mej, Mitt hår äter upp sig själv, (som vanessa berättade) Mitt hår lossnar i topparna o blir bara kortare och kortare , Läskigt! Så nu ska jag verkligen börja sköta det. Har börjat med hårkontroll (B-vitamin tabletter för hår och naglar) som ska hjälpa. Sist använde jag ju dem innan jul? eller? ahha aa det var det, och lite efter. Men iaf om dagen. Jag, yassan och daniela va uppe i skhlm. Där skulle vi hitta klänningar ( till konfirmationen och eventuellt skolavslutning, hah! ) man e ju tidigt ute men aja. Hittade en urgullig klänning från gina. För den jag egentligen jag letade efter var slut :(. Men denna fick det bli. Som man ser ganska ofta nu i ginas reklamer. När vi sedan var inne på glitter så var det någon helsjuk gubbe som satt o käka tvål o spottade ut det på golvet  :S , fett läskigt ärligt talat. Men det kom direkt 4 vakter som tog upp honom.  Hah , det händer alltid sjuka saker! Men ska ta en dusch nu så puss puss <3

 
klänningen från gina.


en annan klänning jag testade, kanske såg fin ut på bilden men va ganska wierd IRL.


Känner du mej bra?

Detta visste ni nog inte om mej...

.. jag tycker att läsk är äckligt
.. Jag lyssnar på japansk rock
.. jag älskar gurkan i cheeseburgarna (fast alla andra hatar den)
.. Daim choklad är äckligt!
.. jag har aldrig blivit dumpad av någon jag haft ett förhållande med.
.. jag blir lycklig av överflöd av pengar.
.. volleyboll o shopping är det bästa som finns!
.. jag lever jämt o ständigt med massa fördomar som folk har om mej.
.. jag hatar folk som ska lägga sig i förhållanden.
.. jag har världens STÖRSTA aptit (enligt mej o mina närmsta)
.. men jag har inte blivit fet sen jag börja äta mycket.
.. jag var överviktigt typ hela mellanstadiet.
.. men nu e jag normal
.. OCH JAG E BÄST!


PUSS<3

tjena gullet.

Blev tyvär inget inlägg igår, kom hem ganska sent. Sorry. Men dagen igår va helt ok. Förutom att jag o elsa ska döda chris o jack för dem drev med oss -.-. Hahahah, juste måste berätta om sjukaste dagen , jag elsa quensy yassan o elias var , först drog vi till ragnhildsborgsbakcen i brunnsäng men det va dött där. Så Elsa fick sms från Chris o Jack (som ville jävlas med oss ) så dem sms att vi skulle träffa dem i beachen. (fast dem egentligen var vid maren på stan) Så när vi gick förbi en lada så trampade jag i hästbajs och börja skrika , så jag sprang o kasta min sko i vattnet. Hah. Sen drog vi ner till maren o träffa massa folk man kände.

Idag har jag iaf vart med vanessa oi vi hoppade studsmatta o tjockade oss med MASSSSSSSA glass. Hahhaha ni ser det på bilden under , Thanks for a wunderful day <3

Jag och vanessa va tjocka idag ;)

RSS 2.0