Godnatt

Jaja, nu ska jag ju snart sova, när som hellst. Jag träffa nt simon ída för hans mamma typ lacka ur haha men han ville träffa mej imorgon istället. Ok fine :) Hihi. Aja Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Idag va det ju 1a advent. Jag haaaatar julen. O jag känner mej lite udda som redan köpt julklappar åt hela min familj. Heh, bra där angelica! Pappa satt o gjorde handmålade julkort o jag satt mest vid datan o segade tills ylva kom förbi. Great. Vi gick ut o aa, ingen vill veta vad vi gjorde för då avslöjar man sej för mkt, haha :D Aja nu ska angelica saken sova så natti natti alla söta läsare.


Angelica tycker också att ni ska komentera mera sådeså! :) <3


Bästavän <3


söndag morgon, fuck

Gooodmorgon, jag somnade mitt i satc- filmen ahha så jag kollade på resten när jag vaknade :)
Jag haaatar söndagar. Det betyder att det är skola nästa dag, I hate. Men som tur har vi studiedag på tisdag .  Sen imnorgon ska alla 8or kolla på våra reklamfilmer vi har gjort. Eller så va det nästa måndag.
Jag har ett poblem, jag sålde nyss min puma tröja till ylva o efter att hon hade tvättat den så håller puma loggan på att försvinna! Hemskt , så ska det ju inte va :O Den e ju äkta :O O köpt på stadium. Nu ska hon se om hon kan fixa loggorna till tröjan annars om det inte går får  jag tillbaka tröjan o hon pengarna, höh då får jag  komma på något sätt för att kunan skrapa ihop lite pengar så jag kan köpa julklapp till henne o jelena. Aja jag fixar nog något, eller så går det att fixa tröjan, hoppas*

aja byebye <3


Den här bjuder jag på, bara för att ylva älskar bilden.

Idag , Vallentuna

Hej, Idag va jag o laget i vtuna. Det gick väl sisådär. Jag blev inte alls nöjd jag spelade som jag vette vad -.-. Skit dåligt iaf!
Mina servar kom över men jag kunde gjort dem bättre, anfallen va skit o mottagningen hyffsad. Haha jag vet att dem som läser fattar nada o sånt. Men det hade ja oxå gjort om jag inte gick i vboll. Hihi :)
Aja jag pallar inte skriva mycket för jag ska ducha o äta. O imorgon ska jag förhoppningsvis träffa simon som vi bestämde, men tid vet jag inte x) Hah.
Men nu har pappa hyrt sex an the city filmen som jag ska kolla på sen
tack papi<3

aja puss på rumpan *


jag innan en volleyträning.

På vege

Tjenis penis.
Nu sitter jag på VeGe :D
Jelena sitter här breve o vi e data salen(konstig?), det kunde man ju inte gissa :)
Hahha aja om typ 1 och en halv timme börjar mister.

Fett skoj det ska bli o jobba , hihi *ler*

Aja jag har brist o vet inte vad jag ska skriva.


Haha alla besöker www.bozic.blogg.se bara för hon e sötast :) <3
Haha aja byebye <3


Dagen:

Hejsan svejsan i lingonskogen.
Idag va det skola som vanligt då -.-. O den suuuger juh :D hhaaha.
Se gick jag o yassan till konfan o det va ju aptråkigt haha , sen kom jag till träningen :). Kommer inte vara passare i helgen i vtuna. Skönt. Jag måste ju liksom öva anfall också. Hihi (o mottagning).
Aja o nu har jag kommit hem från träningen o sitter o äter godis som jag o yassan köpta, hah.
Aja vet ej vad man ska skriva mer?
Oh juste, imorgon ska jag jobba på miiiiister :D Kulkulkul.

Aja byebye <3

after work

Hejsan svejsan , dt blev ett sent inlägg idag för jag jobbade på gårn, o fyfan va dåligt att inga typ går dit längre. Iaf inte med pengar -.- . Kommer ta lååååååång tid innan vi får ihop tillräckligt med pengar så vi kan åka på våran modellagentur. Aja sen ringde jag o heyab  www.vanezah.blogg.se o hon kom :), sen typ fick vi slta men jag o heyab va så seeega med disken. Jag va ju fullt upptagen att plocka chips hähä.
Aja puss o nyp er i stärten, från mej. (för jag årkar väl fan heller gå runt o nypa alla?) :D

Bye <3

Sur

Hej
tack vill jag bara säga till sony ericsson som gjort min kväll helt jävla piss off! Fuck fuck fuck. Fan va sur jag e!
Träningen gick ju skitbra o sen när jag kommer hem ska allt bara förstöras. Jag fick förut min pappas gamla mobil k610i Som höll riktigt bra, den segade inte. Nu har jag fått den nya ''duper bra'' C902 O gissa, den suger! Den stannar hela tiden o nu när jag ska sätta in bilder på datan får jag inte in alla bilder, gå o dö! Fuck Sony ericsson. Jävla skit mobil, jag trodde man strävade efter att bli bättre o bättre inte fan mkt sämre!
p.s. var så trött igår så det blev inget inlägg.

Desutom kan jag ju muntar upp med en rolig sak som hände idag , fast dålig. Någon kanstade någon snöboll på en gubbes bil så han blev lika lack som jag ( på mobben asså), sen va typ mehmet närsmast o då började gubben dampa loss (fast det inte va mehmet) sen börjadfe gubben jaga honom , fett läskigt, men de såg kul ut :O, gubben vill typ slå ihjäl så massa lärare kom o lalal, gubben va cp.


inte en så fullt seriös bild

under:
Den här tröjan köpte jag idag , från hm.

Så här ligger det till..

Hej
Jag känner mej baar tvungen att skriva in detta. Den här månaden har ja nog mått som sämst. Mer än vad någonsing har gjort. Jag känner  mej tom o konstig. Jag vet riktigt inte vad som har hänt men jag har en liten aning om vad. De¨n här månaden har besått att jag har haft gråten i halsen, mått illa, mm. Det finns ju olika orsaker till detta, men jag har ett stort sår efter en saknad person. Såret vägrar läka. Detta kanske låter lite konstigt men så känns det,exat. Har inte du kännt dej tom nådon gång. Så känner jag nu. Jag har varit ganska konstig oxå. Jag har lagt märke till att jag behandlat min mamma dåligt, förlåt för det. Jag har inte ätit vissa rätter för att det kanske saknade någonting, vad är det med mej? Har inte ätit mycket alls de senaste 2 dagarna. Igår åt jag frukost vid halv 5. Vad fan är det för fel? Idag åt jag varken frukost eller middag. Wierd. Någonting händer med mej. Men jag vet ej vad. Jag har ingen lust att äta alls fast jag aldrig haft problem med att jag inte äter. Det känns samtidigt som jag bryts ner mer och mer, men jag ska ta mej upp.
please wake me up, when november ends.

så smart e jag.

Nu känner jag mej riktigt stolt. Jag har nu fixat min header stor, o jag e ganska nöjd. Hahha jag har fan haft blogg i 4år o lär mej inte det här för en nu, grattis. xD. Hahah jag känner mej lite trögfattad oxå, men huvudsaken e ju att det e fixat brabra. Men jag kommer byta ut klockan mot en ipod. Men då ska jag inte lägga in japanska låter eftersom det kan vara irriterande för vissa. ska hitta några bra. Kommer ni märka snart när ni plötsligt hör musik på min sida jaja, bye <3

..

Hahahah det här med att försöka få bloggen bättre går ju sådär. Det enda jag liksom fixat var ju en klocka under min profil bild, hahah o det skulle jag ju inte ha xD aja lägger in en video  så länge;


låten e ju så bra, men old

Något nytt

Hejhej. Jag sitter nu o håller på med min blogg o hur den ska se ut, jag e ju bara så himla trött på dens utseende. Men jag e inte så värst bäst på det här med header. Hur fan får jag den att bli stor. Aja får se om jag lyckas, det syns ju isf senare på bloggen.

Ohh let me travel

Hejsan svejsan.
Nu har jag suttit o kollat på vääärldens härligaste video som baar får mej att längta. Till thailand. O jag ska dit om ett år (vad det nu är tänkt) , mamma har ju lovat.
 

http://www.fritidsresor.se/Resorts/Travel.aspx?id=16694&cat=2|302&entry=25&dest=0&city=0&hotel=0&type=

Kolla in länken, o första videon på Bankok! Så jävla härligt asså, särskillt för mej som är shopping galning också.
Bye<3

P.s. Hittade några julklappisar nere på stan. Till mami , papi , bror o Gurgel.

Hej igen

Hejhej, I´m back.
Igår va det freedag o det va en lyxig dag eftersom jag började 11. Lucky me*
Idag ska ylva komma te mej. Jag o hon ska väl antagligen gå ner på stan :).
Jag vet liksom inte vbad jag ska skriva direkt det va därför jag inte skrev de här (2)) senaste dagarna. November är en tråkig månad tycker jag. O jag totalt hatar snö. Men det piggar upp mej lite när jag ser solen skina genom mitt fönster. iaf ingen snöig, kall och grå november dag. Utom en solig fin men kall. Sbart ska jag fixa mej för ylva kommer om typ 45 minuter kan ja väl gissa, aja runt 12 iaf. O jag har liksom precis duchat. En sak e konstig när jag e med ylva. Jag blir alltid så himla sugen på tuggummi :O , fast annars brukar jag ALDRIG köpa det. Konstigt haha aja. Jag kommer säkert köpa det nere på stan ;D. Aja bloggar senare, bye <3


.

Hej kanske inte kommer skriva så mycket de här dagarna , har rätt mycket just nu. Bara så att ni vet. men såklart kommer jag fortsätta min blogg.

sent

hejhjehje. jag skulle igentligen ha sovit nu men jag segade ju mej framför datan såklart och plötsligt var klockan mycket. Jag va ju bara tvuuuuuuuuungen att göra djuprengörande mask, peeling osv.. Så duktig är jag. Aja ganska vanlig dag idag. Hade skola sen träning och det gick skit bra! :D Fick verkligen en energi sak haha som gjorde att jaga bara presterade mer och mer och mer. Hahah aja nu ska jag tvätta bort maskisen då.

Byeeee <3

Jahapp skola imorgon, fuck

Hejsan svejsan.
Kom hem för några timmar sen o sen dess har jag ju typ tråkat , undrar när ylva ringer? Hihi men ändå. Här kommer en bild på vad jag hade på mej (dock syns inte så mkt).



10 min

Hejhej.
Om 10 minuter ska jag åka till södertälje c där vi ska hämta upp några släktingar. sedan ska vi till enhörna och Fira min farbror som blir 0, det ska bli kul o träffa massa släktingar som jag inte har träffat förut. Idag har jag på mej mina leggingsjeans, ett långt svart linne (båda från bikbok) sedan en gräddvit kortärmad kofta över. Hittade inte min högmidjade kjol -.- . Aja kanske lägger in någon bild ikväll men nu måste jag förtsätta fixa mej. Hejs <3

Hemma från sthlm

Hejhej.
Jag kan hem nyligen (för typ 10 min sen.) Från sthlm där jag kvalade inför distriktslaget, alla får veta resultaten om några dar, det  gick iaf skit för mej. Spelade alls ingen bra. Bajs. Jag tror att jag inte kommer med men jag e iaf stolt att jag ens var tillräckligt bra till att kvala. :) Snart kommer ylvaaaaa o hon o jag ska ha skojs, aja byebye<3

Kan inte bli lyckligare!

Jag är så jävla glad. Vippen på att en glädjetår ska falla. Jag visste ju att an cafe skulle komma till sverige igen o dem släpper dem nu på måndag. Jag bara minns förra konserten. Jag bryr mej faktist inte jag älskar verkligen Miku! Älskar honom! Vissa säger: '
- men fy fan va ful han är , han ser ut som en tjej, han ser äcklig ut.
MEN JAG BRYR MEJ INTE! Jag älskar honom. Bar längtar tills den 19 mars då jag ska få se honom igen. Jag skulle göra vad som hellst bara han kolla på mej seriöst! Går inte att beskriva mina känslor för denna underbara människa! Aja nu ska jag inte sitta o rabbla upp hur mkt jag älskar honom så jag slutar detta inlägg nu, snart. 19 MARS 2009<3
Aja inlägget slutar exakt här o nu.


Onsdag

Hej, bloggandet går väl lite sisådär nu , har liksom aldrig lust att blogga den här månaden, men jag ska göra det ändå! Aja imorse när jag gick till skolan var det ty konstigaste vädret jag vart med om! När jag kom ut var liksom det soligt (på hösten ska det vara grått mörkt kalt) Men Solen lyste upp hela bårsta bergen o det var fuktyigt (OCH VARMT) ute. När jag gick utanför min port duggade det lite lätt, sedan gick jag bort 10 meter o där regnade det inte. Så fortsatte det. Regn, Dugg, inte regn, dugg, regn, dugg osv... Thats scear me.. A lot! Hahah aja men skolan var ju piss som vanligt asso. Vad ska man göra nu? Humm kanske göra hårinpackning (Mitt hår e bara så slitet asso) efter att man plattat håret varje dag. Men hårspray använder jag kanske bara en gång i veckan, o det e väl ganska bra. Måste verkligen spara ut mitt hår nu. Aja Bajs bajs

P.S. AN CAFE KOMMER TILLBAKA TILL SVERIGE IGEN! NU DEN 19MARS! (ska gå, ska gå)

Det blev visst inget...

...inlägg igår. Jag va ju bara föör trött för att skriva överhuvudtaget. Annars brukar jag ju faktist skriva varje dag. Idag va det ju skola som vanligt o de va ju bajs. Sen efter skolan kom jelena hem till mej o jag fixade mej. sen skjutsade pappa oss till boda där vi köpte pizza o sen träffa heyab. Sen kom Andrea ,Corny  o elin. Sen gick vi alla på vårat jobbmöte (VeGe). O cornela blev crazy o våldtog mej inne i kontorsrummet i soffan framför Bobil (gruppledare) haha xD. Aja sen hämtade pappa mej o nu sitter jag här. Väntar på att en viss person ska logga in på msn (Några kompisar vet vem.) Aja
Have it god, not like me Hah

Byebye fuckers <3


Jag har visst en otrolig förmåga att kunna bli 5 åring igen. Love it ;D


ett sent inlägg

hej, dålig uppdatering jag vet. Put the blame on me.
Igår va det juh volleytunering o ´jag spelade ju hyssfat bra/ok, mamma var typ där o jobbade. Sen på kvällen gjorde djuprengörings ansiktsmasker,lskönt. Måste böja ta mer hand om mitt face nu.

Godnatt* <3

Inte mkt bloggande idag

Hej, blir inte så mkt uppdatering nu eftersom jag mår skit!
Men iaf hade vi volleyboll tunetring idag, jag spelade ganska bra de första matcherna men den sista spelade jag hemskt.

/angelica

Fredag, Awesome!

Heejhej
Nu är det fredag vilket är super bra!
Pappa lagar mat, och nu e den klar ska äta nu.
Imorgon e det tunering o jag längtar. Byee<3

Underbart coola isabella scorupco



Så jävla grym hon e! , Kan man säga något annat? Love it!

Imorgon = frihet


En bild på min lillebror, haha han lider verkligen. :)

Imorgon e det freedag, vilket gör mej på brfa humör. Träningen idag va sisådär, fick veta lagen tills på lörda, they sucks (ärligt talat) Eftersom vissa i laget är lite oerfarna nämner inget namn men kan kalla henne för M eftersom det är hennes första boksav. Men jag tror att hon ändå inte läser min blogg så vad gör det. ajaa.. Idag på hemkunskapen kollade klassen på SUPER SIZE ME den var ganska äcklig eftersom han åt mcdonalds 30 dagar isträck alla måltider. På tredjedan spugge han , o man liksom såg det. Jag är känslig för att se spya. Aja vill inte at upp den äckliga operationen så jag ska nog inte skriva så mkt mer. Byebye <3

nya an cafe låtar!

hej :D
Igår hittade jag nya låtar från an cafe det var det bästa med gårdagen, och den lyckade träningen  hah.  Ska lägga in videorna för er som är (intreserade?) av att höra vad jag gillar för sorts musik! Vilket e kul. Första gången man hör an cafe kan många tycka att det låter konstigt men  om ni lyssnar på en av dem här låtarna kanske 3-5 gånger så kommer i känna att det faktist inte e så dåligt. Jag äääälskar an cafe!

Dagens roligaste : På morgonen när jag sa en skitrolig komentar till yassan, nämligen: Hästfejjs! hahah ni fattar inte men jag ewe och yassan o resten av konfa sakerna (förutom hästfejjs) vet :)


An cafe- MYLEAPS FOR "C"

 


An cafe -  Nyappy in the world 4


An cafe - Kawaiyu's RocK


An cafe - Zetsubou



Jajja nu ska jag , aja vet ej vad jag ska göra antagligen lyssna ;D
Hejs<3

Skola

hejsan svejsan.
nu sitter jag i data salen i skolan o tråkar. Daniela o yassan sitter vid bdb o lalala. Det vanliga. Haha, jaja. Vad ska man skriva nu da? Jag fick nyligen tillbaka mitt Kemi prov, VG-   HOPPAS MAMAM SER! haha x''D aja nu orkaaar jag inte skriva kommer mer inlägg när jag kommer hem :) .

Byyyeeeeeee <3

keep strong


Fan fan fan fan, allt känns så himla crap just nu.
Därför är jag på ganska dåligt humör just nu. Försöker lugna mej. Men det är svårt.
Som tur kunde jag ge ut mina agritioner idag och fick till en riktigt bra smach!
Jaja, idag var jag som vanligt i skolan och vi hade fysik prov. Det var hur svårt som hellst!
Men den frågan jag fattade nada på visade sig att ingen annan fattade den heller. huh. Känns som detta blir bara kanske ett G, fan också. Desutom måste jag börja smöra mer för lärarana räknade ihop mina poäng och just nu har jag 170 (har dock fortfarande fått mitt nuvarande omdömme i musik och fysik.)
Men jag blev riktigt överraskad när jag såg resultaten. VG i gymnastik, Yes! Vaxtanäs here I come!

hej

hejhej, känns konstigt att blogga just nu. har liksom vart seg med det. My excuse, sorry.
Nåja. igår var jag på kryssning och var så trött så när jag kom hem så somnade jag, kl 10! otroligt, brukar vanligtvis somna vid halvtolv / tolv. aja nu sitter jag o knaprar mumis tuggummin ^^, gott. Aja idag var dagen så här:
först:
Vakna, fixa mej, godis till frukost. Skola, pluggande. JUSTE JAG HAR FYSIK PROV IMORGON O JAG HAR INTE PLUGGAT. oj nu ligger någon bakom mej o snarkar, zino. Aja men sen skulle jag yp på möte hade någon sagt men när vi kom dit va gården sängd, surt. sen var det träning <3



I <3 haloween

Hejhej, jag va nyss ute på trick or treat ( bus eller godis.) en dag försent. haha men vi fick ganska mycket , vi fick över 300 kr och kanske 2 kilo godis :D, ahha men det blev ju massa bus oxå med att kasta popcorn på bilar o hus, kasta ägg, toalettpappaen spruta hårspray på fönster o kleta banan på  fönster. det va jag jelena,  beyy, heyab, elin, andrea (och banne som bara gick med oss) :). jag va iaf utklädd till ganguro (JAPANSK STIL FÖR ER SOM INTE FATTAR). jag såg faktist ganska lyckad ut :) här är en bild:



riktigt snyggt right? ;D




hhahahahhhahahha kolla JELENA!! XD

Not careful.

förlåt för slarvighet av uppdatering de här dagarna men det kan bero på att jag sov hos jelena. vi tog massa bilder på kvällen och kollade på film o åt. hah, fettisar. men jag har nog inte så mycket att skriva om just nu men ikväll blir det typ bus lr godis och det blir nog mest bus för mej. hihi. aja här kommer kanske någon  bild från igår:



RSS 2.0