Sjuk natt.

Jag har sovit 3 timmar inatt. jag vill sova.Jag mår illa.  Jag väntar på ylva. Vad ska jag göra?

Jag har nog aldrig vart med om en sån konstig natt som inatt. Började med att jag o johnny skulle kolla till så en viss person inte drack för mkt. Så vi skulle bara kolla att det inte gick vildt till eller att ngn skadade sig. Men slutade med att vi hamnade på donken med m, j o l som satt o skulle börja shotta sprit. MITT I DONKEN! med 3 killar de nyss träffade. Jag o johnny drog ju oss undan lite för sånt där e ju fan pinsamt. Inte för att va taskig men man skämmer verkligen ut sej om en kille mitt inne på donken tar fram en flaska ren vodka o sprite o ska börja hälla upp i plastmuggar. Sen blev vi utslängda. Ju (förkortning av namn) ramlade i maren. Ja , vad ska man säga? Jag hatar alkohol! Nykterist for life fyfan!..



Men jag ska inte sitta o skriva om massa dåliga saker som hänt! Nu ska vi vara lite possitiva!
För att...

* om mindre än 2 månader drar jag till thailand! O vad betyder det? Jo, shoppa järnet! <3
*3 veckor kvar till HÖSTLOV :D !!!!!!!!!!!! <3
*Jag har inga prov den här veckan!!! Woho!


men nu ska jag sitta o dunka hög musik för jag har tråkigt o mår i stortsätt skit :D !
PUSSSS <3

nanana

Till anonym som komenterade i förra inlägget om min feber.
Haha mjo , om jag har 37,1 graders är det hög feber för mig. Eftersom min vanliga temperatur ligger på ca 36,2! :).  Men iaf.. Kom hem för ca 40 min sen från att jag tog bussen hem från stan där jag hade vart med johnny o massa alkisar :) x). Va i skateparken där vi träffade lite folks mm. Sen drog vi därifrån när vissa blev lite allt för fulla så några drog sig in mot stan. Sen slutade det hela med att jag satt påvägen hem i bussen o nästan skrek för att jag va så sur på jura som ringde m,ej stup i kvarten o ville komma med massa ursäkter. Men nu e jag iaf hemma och mår bättre! Tack johnny för du va md under kvällen <3 :)

37,1

Godmorgon bloggen. Ja , jag har feber.. IGEN! Jag börjar bli riktigt irriterad det på här när jag jämt vaknar med ont i huvudet. Tog nyss 2  st alvedon brustabletter som ska hjälpa. Få se om det hjälper. Min riktiga temperatur ligger ju på 36,3 o tempern imorgso visade 37,1 o jag känner mej helt död! Hoppas alvedonerna börjar verka snart och att det blir bättre om jag äter frukost. Plus att idag har jag två st prov också! Svenska prov o prov i fysik. Så jag drar till skolan senare även om jag känner mej dålig för att inte hamna efter (a) . Det är ju i trotsallt mitt ansvar liksom. Svenska prover har jag kl 11.45 och fysik 13.45. Så nu väl när jag e hemma o ligger här i sängen med  mindata ska jag passa på att plugga inför proven också! :) Men nu ska jag äta frukost, Återkommer snart , PUSS<3


RSS 2.0