Ylva and I




home sweet home.

Hej gott folk, nu e jag hemma från skärholmen. Här kommer en bild på dem kläderna jag köpte:


mössa fran hm
vit o grå munktröja (likadana) från bikbok
svarat leggingsjeans från Ginatricot



Sedan när jag och ylva var i skärholmen var det någon konstig gubbe som jobbade på någon nagelvårdsgrej som bah drog mej dit o börja fila mina naglkar o smörja in mina händer med handkräm. Jag ville inte vara kvar där eftersom det inte kändes så skönt när han stog där och smörjde mina händer med massa krämer. Lite äcklig var han också. SEN MITT FRÅN INGENSTANS DYKER MIN VOLLEYBOLL TRÄNARE UPP BAKOM MEJ O SEN NÄR HAN STÅR DÄR O SMÖRJER IN MINA HÄNDER HAHAHAHHAHA (fast jag hade sett han o hans dotter i bokhandeln innan) , Men pinsamt var det iaf. Hahahha.

Aja pussss <3

skhlm

hejhej. Nu håller ylva på att blondera håret, sen ska vi upp te skärholmen , skriver när jag kommer hem sen. Så puss puss! <3

Slagga

Hej hej . Ikväll ska jag sova hos ylva för imorgon ska hon o jag te skärholmen :). Där ska vi shoppa :D , men just nu bakar vi semlor , så jevlaa gott haha :D. Men om ca 2 timmar kmr ylvas mamma så åker vi till viksberg o sen ska ylva typ blondera håret (imorgon bitti). Men har inte så mkt att skriva just nu, måste städa mitt rum o packa , Ciao! <3

Mörkbrunett

Jag sa att jag skulle lägga in en bild på mitt hår, förlåt för att jag ser så hemsk och sur ut på bilden men jag var dödstrött. Imorse var detta.


Hjälp tack!

Åååh , nu e jag så osäker. Vilken ska man välja. Som ni ser har jag fixat ny header. men vad tycker ni .

 Ska jag ha min gamla eller behålla den nya?



 min gamla.



eller min nya?



Pussss , angie <3

Färgar håret

Hejsan svejsan. Nu itter jag här med min hårfärg i håret. Okej , Jag ska lägga in bild senare men jag varnar er för de senaste (kanske 3 dagarna?) e håret svart. alltså för mörkt, men sen blir det lite ljusare :).

hair



Idag ska jag ju färga mitt hår mörkare och då kommer jag inte kunna fota mej i mitt löshår mer på ett långt tag, så jag kommer fota sönder mej totalt idag. ´Jag kommer sakna min gamla hasselnötsfärgade hårfärg , men den kommer ju tillbaka. Sen ibland känns mitt hår så himla råttfärgat ;o. Juste ylva ska typ också förga håret. Vad ska ylva bli?

Blondin eller brunett?
Jag tycker iaf hon ska bli blond (asså inte platina men typ mörkblond)

Tupla ♥


Fettis- dagen ..

... heter den enligt mej. Hahah. Men iaf. Jag vaknade runt halv 11 o sen undra yassan om hon o jag skulle dra ner till stan o jag bah; visst hhaha. Ylva hade velat dra till badhuset , men hon vet nog själv vrf jag inte ville o kunde höhö ;o. Men jag vill vara med henne snart igen haha:D ska till skärholmen med henne på lördag , alltså den 28/2 . Då va det exakt ett år sen hon o jag träffades efter att jag slutat i teatern ( :$ ). Men jag o yassan hade det iaf kul, men jag va tvungen att dra till träningen för att jag blev ivägtvingad -.-. Men jaja. Här kommer iaf några bilder från båten :D! Men stör er inte på att det står ''aaeh.blogg.se'' på några av bilderna för att jag inte vill att folk ska ta dem. Puss

                                                           



(KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÅ DEM STÖRRE)




jag är medveten om hur ful jag är på bilderna , hahah.

Planer för imorgon

Imorgon blir jag mörkbrunett!
Gammal bild*


Från båten dag 2



Mitt videoinlägg från dag 2.
HAHHAHAHAHA YLVA VISAR UPP SIN TOBLERONE O JAG BAH - TUPLA! HAHAHAH , kanske för jag just hade köpt det x)




Hahhaa okej , videon e sjuk. Jga o ylva roade oss genom att se utr som anorexiabarn i denna (spegel?) eller va det nu var. Hahha om ni undrar vad som vi skrattar åt i slutet så var det e gubbe som kom ut ur dörren o bah;  - shyyyy , jag e vaken! HAHAHAHHAHAHAHA.

Videoinlägg från dag 1

Okej, okej okej. Ylvas kamera fick mej låta fett konstigt som en kille. Jag ser cp ut, men aja, Who cares? (:




Ylva skicka inte alla bilder för hon skulle dra , men resten kmr imorgon förhoppningsvis

hahaha




så här kul hade vi! , hahaha. kommer mer snart. :)

saknat mej?

Hejhej , Guud så jag har saknat att skriva i bloggen!, Men Jag kunde ju inte direkt blogga ifrån båten för det va utlandspriser, men det va lite konstigt eftersom jag o ylva fick sms där det stod; Välkommen till storbritannien , HAHHA! -.- humor vi har asså. hah., Men nu skickar ylva bilder o videos på mej , o ja dem kommer läggas upp. Hahha o videorna e sjukt roliga (enligt mej o ylva). Men nu måste jag packa för snart ska jag till mami! Bilder o videos kommer läggas in senare idag, Puss ! <3

Idioter

Jag har märkt att många folk tar mina bilder från min blogg och lägger ut dem på andra sidor. Det e fan inte kul. Härdanefter mommmer jag någ mest skriva mitt i mina bilder eller vid sidan , min bloggs namn eller liknande. Fula äckliga folk som inte ens vågar visa vilka de är. Dra åt helvete!

Ny header på g!

Nu börjar jag tänka ut en ny header, får se om den blir bra ;D

Godmorgon sötaste.

Hejhej, har inte några speciella planer för idag, ylva sitter nu o tjatar på mej att jag o hon ska dra till värstergårdshallen o kolla när killarna har match, kvart över 11, det e ju skittidigt. Tror inte jag pallar det -.- , jag har ont i axlarna och benen. Troligtvis efter träning. Och at jag släpat på min skittunga väska hela tiden -.-. Men öööh, sen måste jag ta en duch så jag kmr typ ändå inte kolla. Känner mej huuur trött som hellst. Jag blev till och med chockad att jag vaknade vid halv 9! hade förväntat mej att typ vakna vid 11 - 12 tiden XD.

Så hä kul hade jag igår;



:)


Men lägg ner

Detta är till anonym som komenterade min blogg. Haha, jaså jag e ful, varför bryr du dej, tror du jag tar åt mej HAHHAHA, snälla lägg ner. Du verkar inte ens fatta hur fegt det är att inte ens våga skriva in vem du är, du kunde åtminstone säga vad du heter ock stå för det. Jag brukar sällan få såna komentarer, men jag accepterar inte bullshit, sorry bruden, försök knäcka mej om du vill men du kmr aldrig lyckas, patetiskt....

Om jag ska vara helt ärlig garvade jag när jag såg din komentar.. hahahah!

i miss ylva ;o


Här får  ni en ful bild på mej men jaja, jag skanar ylva buhu buhu ;o
kryssning på söndag med henne :) <3,


Fredag!

Jag älskar fredagar. Undrar o det ens finns någon som inte gillar fredagar? haha. Men iaf idag fyller juh rihanna år, o heyab med haha grattis till heyab<3. Jag o yassan gick ut ur skolan o där stod heyab täckt med mjöl , haha stackarn. Franko  hade kastat mjöl på henne , haha fett med synd juh ;D haha, men som tur slapp hon bli äggad. Men iad, nu har jag nyss ätit, förra helgen åt jag inge godis lr dylikt alls. så Idag ska jag va fet!, Pappa köpte nyss Max till mej mohaha. Me love. Fast dem på Max va ju fett tröja o gav mej en maxburgare istället för en orginalburgare.. Fan va irriterad jag blev, sen gav dem mej knappt några pommes ;o , snålt!. haha men men. Sen köpta pappa en stoooor marängswich till mej, MUMS!

jag måste bara påpeka att låten som johnny sjunger e fin.


<3



alla vet att han e bäst .

Träning

hejhej, träningen blev flyttad så jag ska spela volleboll i täljehallen kl7 till 9, ska väl bli kul att få träna där, tror jag? hahah.  Hoppas det går bra för mej på träningen ideg, för de senaste månaderna har det gått skit, kanske bara någon enstaka träning e väl okej , annar har mitt spel vart hemskt. Juste sen måste jag bara säga att jag tycker mer killar ´borde blogga! :O o det e absolut inte böbigt att en kille bloggar! Så killar.. blogga mer!



la la la la la -  warm it up
la la la la la - the boys are waiting,.
Citat ur milkshake.

HAHAHA , MÅSTE SES! :D


Fan va jag hatar fejk!

Hej, igår kväll satt jag vid min bdb o kollade sedan vilka som besökt mej. Plötsligt ser jag att en av dem bilderna e på mej!, Jag blir så jävla sur att få ryck!, En liten tönt har tagit min bild (säkert fler också) och låssas som det e hon just nu. Seriöst, det står att hon heter my franssén.. Patetiskt, Flickan på bilden är ju jag! Angelica höglund. Hur trög oblåst får man vara att ta någon annans bilder. Har nu mejlat till Bilddagboken.se o hoppas de kan ta bort kontot, men jag e fortfarande rädd att hon ska saffa nytt o lägga in mina bilder. FAN VA FUL DU MÅSTE VA ÄCKEL UNGE!, SOM INTE ENS VÅGAR HA BILDER PÅ SIG SJÄL UTAN TAR ANDRAS BILDER!.




Hon heter mmmff på bilddagboken , FAST DET E JAG PÅ BILDEN, min bilddagbok är aangelichyysc@ ! :O



Vicks blue


Hejhej. Sitter här o tuggar vicks blue haha :D För jag har ju  ont i halsen ;( Stackars mej. Haha , kom hem till pappa igår o när han frågade om det va något som jag ville ha som han kunde köpa så skulle jag säga Vicks blue!, men istället kom det ut..


..;Pripps blå!

Hahah , jag e juh så extremt duktig att jag säger till min pappa att köpa öl till mej -.-...

Kväll

Hejhej. Nu har jag kollat lite snabbt på mopeder o pappa ska typ köpa en i gnesta lr nåt -.- haha. Aja jag vettefan haha. Men jag kmr fan vålta med den o allt, jag kan ju fan nästan inte ens cykla hahahah. Men haft så mycket idag att jag inte kunnat skriva, Sry.. Hade skola sen tränign o sen va jag tvungen att packa för jag drog ju till pappsen idag. Så jag skriver inte förs nu. Men sen har jag SO prov imorgon så jag måste sluta skriva o börja plugga! :O Så pussipuss käraste bloggläsare. <3 Nattinatti

Veckans planer..


Eftersom jag inte hunnit skriva ett inlägg idag tar jag lite kort om dagen. Idag va jag i sollentuna o spelade matcher. Sen åkte jag o elsa o kolla på jörgens match o en gubbe från andra laget dampade på oss hahaha. O nu sitter jag här hahaha .


Veckans planer.

Måndag - ha trååååkigt , skola , sen träning
Tisdag - skola, tråning, SO PROV
onsdag - skola, efter vettja fan
Torsdag - skola ,tränign, BIOLOGI PROV
fredag - skola- sne frihet! (hittar väl på ngt)
lördag- ahha fan vettja sova sova sova o hitta på ngt :D
Söndag- KRYSSNING MED YLVA! :D

hahaha jag har dööööötråkigt, emn ska sova -.- skola imorgon (it sucks)..

andra videobloggen!



Ursäkta om jag låter helt konstig men det e för jag e så himla förkyld!. Jättejobbigt. Hoppas ni gillar den iaf (förlåt för att jag fortfarande aldrig kommer ihåg hur jag ska hålla kameran.!

Mello o Nya kläder

Hejhej. Ska ha det så mysigt nu! Har suttit o gosat med min nya tjocktröja från weekday o sprungit runt i mina nya liggingsjeans :D, Nu ska jag kolla på mello o äta hemmagjord pizza hallelulijah haha!

Dagens köp (blev mkt nöjd själv!.



bild 1 , T-shirt med tryck , weekday   -250
bild2, tjocktröjja (cheap monday) weekday  -400
Sen köpte jag...
Leggingsjeans , ginatricot -200
Skärp från weekday  -60
Lóréal paris värmeskydd , som jag köpte på hair and nail   - 100
Sen blev det Mcdonalds till lunch haha :D

Tack för en bra dag ylva <3

Morning

Hejhej. Vaknade vid 8 -.- , fast jag ställt klockan på 9 , för halv 12 drar jag o ylva te sthlm för jag ska kolla lite efter grejer xD, men vi blir nog inte där hela dan direkt m kanske några timmar isåfall. Skulle va kul om man hitta ett par vita shutter shades (på bilden under). Sen de andra jag ville köpa. Nu ska jag alltså bara fixa mej o sen ska jag ner till centralen. Så puss på er. Om det blir några köp lägger jag självklart in dem. <3

Give me!


Innan jag sover.

Hej sötnos, im back.  Denna dag har vart jobbig för mina ögon e helt förstörda och jag kan knappt öppna dem för tårarna har runnit. Jag e så förkyld! Ylva trodde jag satt o grina när jag pratade med henne i cam på msn, haha! Men sen e jag trött ocså o nu ska jag sova. För imorgon ska jag o ylva in till stockholm, där ska jag kolla efter min efterlängtade tröja på weekday o sen kolla efter mera leggingsjeans på bla gina o några mer affärer. Men kmr snart somna på skrivbordet så puss o godnatt! <3


Hej käraste.

Läsare. Har nyss städat klart mitt rum o förväntar mej att jag ska få förra månadens barnbidrag av mamma som hon liksom vägrar ge mej (?), Fan va sur jag blir-.- Jag behöver nya kläder! haha. Men iaf. Idag är det fredag vilket e bra. Har inte hunnit gjort speciellt mycket utom att vart i skolan, eller jo jag hade tyska prov. Gick som det gick o jag kmr iaf gå G+ vetja :O för så dåligt gick det inte. Men kan nog chansa på ett vg om man få vaar lite egen kär. haha :)
Här kommer också en till sån här mystiskt creepy bild igan , hahah :). Puss.


Freeeeedaaaag den trettondeee. mohahah
va bara tvungen att skriva in det :) <3

Sleep

Hejhej, e verkligen dödstrött nu men känner mej tvungen att skriva ett inlägg nu. Känns jobbigt om jag inte skrivit i min blogg. :S hahah bloggberoende?; svar jaa.. haha fast inte lika som dem som liksom lägger in 6-12 inlägg om dan , hahahah, det skulle jag inte palla x). hahah jag e för lat för sånt. Det högta jag skrivit var 9 inlägg på en dag. Hahha. Men imorgon har jag tyska prov, kmr säkert gå åt helvet m nu bryr jag mej inte ett skit hahaha , för jag e på ganska så dåligt humör nu, men hoppas iaf ni andra har det bra <3 Puss o godnatt.

''dagens låt''


Hahaha , videon är underbar, fett med schteek. hahaha , första gången jag såg den här va för 1,5 år sen då jag o linnea bah börja as garva åt den haha, drf fick den bli min 'såkallade ''dagens låt'' haha.

tyska lektion

hejhej.
Nu sitter jag här ib datasalen o har tyska lektion, hoppas kristoffer nt ser att jag skriver annars blir det ett helvete.Hhahaha, men jag o kataja sitter här nu somvärsta pluggis cp barnen o äter kakor o bullar hahahahaha :D sen godis :). Aja Vette vad jag ska skrive, bloggar mer senare ikväll när jag kommer hem eftersom jag inte har någon tränign idag. haha aja Pussssss <3

slarvigt angelica , slarvigt.

Hejhej.
Förlåt för slarvighet men det e ganska svårt att blogga när jag knappt har någon tid. (Särskillt inte på morgonen.) Desutom har jag ju haft träning dessa 2 dagar så det har ju blivit ganska så sena inlägg. Förlåt för det. Eftersom jag har extremt tråkigt just nu så känner jag för att kolal efter kläder som jag vill köpa :). Ska kolla på lite sidor. Puss <3

Cemical King-twoon <3

Hejhej. Kan fortfarande inte sluta tänka på konserten. Helt underbart. Ni kanske inte gillar min musik smak, men det e upp till er om ni gillar den elle inte. Men här kommer en video i alla fall.



Gör inte videon en glad?

sova sova sova

Hejj.
Skönt att har kunna sovit länge idag. Men nu ska jag ducha (för andra gången idag) o sen ska jag sova för imorgon e det skola. Suck,. Aja puss godnatt<3

hej morgonpigga

äter min lunch/frukost nu. det blev thai hahaha. När jag först gick upp vid 12 vinglade jag , haha hade hoppat så mycket igår att jag knappt kunde gå som vanligt. Sen e jag hes också, efter allt skrikande haha. Men det va ju grymt kul. Hoppas an cafe bjuder på lite mer show som lm.c gjorde iaf. :D Evelina tycket att det här va den roligaste och bästa konserten bland hennes japanska konserter. Jag har lite svårt att välja vilken av LM.Cs och An cafes som va bäst. LM.C va mycket roligare o man blev hyper. Men själv Gilliar jag nog An cafe mer än lm.cs låtar men konserten var inte lika rolig som LM.C haha. Aja ska inte tråka ut er mer med mitt tjat om japansk musik. Men snart kommer nog bilderna från konserten ut på newnippon.net , måste hålla koll! haha Pussssss!


Obeskrivlig kväll..

Hej , kom nyligen hem från sthlm, nu har jag sett dem,... om jag ska beskriva hur det va blir det svårt, obeskrivligt kul. Jag hoppade runt som en galning o maya med. Mkt show var det, när det va stora badbollar med LM.Cs loggor på sej som stuttsade runt i publiken.  Det kanstades ut klubbor och plektrum i publiken. Jag hörde att det va väldigt många som svimmade där inne. Vad jag såg så såg jag en. Men jag och evii stod ca 3 m från scen. Men det roligaste va ju musiken o när Maya sprutade ut vatten från sin mun i publiken,... o det kom i min mun! hahahah >.< sen skrek alla sönder mina öron. Kunde inte filma under kvällen, det va ju fotoförbud. Det kommer en video precis i början men för er som inte orkar äntahela så spola fram kanske 50 sek. Men kunde dock inte filma mer eftersom en vakt kom o skrek på mej.. det e därför det blir helt cp i slutet av videon där en stark ficklampa lyser. Det va vakten.



jag vet att jag e usel på att filma, därför är filmen snevänd. men va gör man åt saken?, ja , vänder på huvet såklart!




detta blev den bästa bilden där man iaf ser lite av maya.


en extremt sexig bild på en själv där inne. hahhaha, det va alltså innan konserten skulle börja eftersom efteråt var jag helt blöt av allt vatten maya hade stänkt (och spottat/sprutat, aa ni fattar) över mej o dem som stod vid mej.
Men en till rolig sak under konserten var ju när maya stod med en lapp o försökte uttala ''har ni kul?'' och ''tack'' fast han hela tiden sa istället ''tackki'' , ahha så sött<3

Tack för en underbar kväll.

Viksberg

Jag befinner mej just nu i viksberg. om en timnme hämtar pappa mej , sen ska jag till kusin o vi ska väl handla godis o sånt som va ska ha medans vi löar, men var tvungen att bara lägga in ett litet inlägg just nu. :) puss puss puss

Hur fan beställer man kläderna från forever21?!


Hejhej. Yassan skulle kanske beställa lite kläder från forever21. Men hur fan gör man, sverige finns ju inte ens med? Konstigt. Hoppas man kan hitta det snart. Men iaf nu e jag hemma. Va i brunnsäng med jelena där jag träffa några jag kände, tex anni , elsa, lisa o lollo x) sen några andra man träffat o snackat med förut. Jaja. Men iaf. Sen efter att jag jobbat ska jag dra te viksberg o sova över hos ylva. Sen imorgon är det ju LM.C ! OMG HAHAH, längtar redan :D Aja men nu ska jag kolla runt lite på forever21, sne typ playahead o de andra vanliga :D Aja pusss!

Godmorgon

Hejhej. Idag har jag studiedag (så skönt!) Slipper man skolan lite iaf. Haha :) Nu håller jag på o fixar mej för jelena ska komma :D vi ska typ dra ner på stan o sen ta bussen till brunnsäng. Sen ikväll ska jag jobba o sen ska nog förhoppningsvis ylva sova hos mej :D. Sen imorgon e det ju melodifestivalen , fast den kmr jag missa för jag ska på lm.c konsert mohahhaha :D Aja nu måste jag fixa mej pussssss.

Glögg året om.

Hejhej. haha det här kanske låter lite konstigt men jag sitter o dricker glögg. Hahhaha, Fast idag blev det stark vitvinsglögg. Men den måste svalna lite innan jag kan avgöra om den e goare än den andra .D haha. Kanske e lite annorlunda att jag dricker glögg i februari , men va gör det. Mer glögg åt folket! eller ska man säga..

...Glögg året om!

Let the pictures talk


Godnatt och puss på alla <3


J-rock laughs

Hhahaha , jag älskar den här videon. Även om ni inte tycker den e rolig så garvade jag ihjäl mej första gången jag såg
den xD hahha.



 

Mest aktiva?

Hejhej.
Skulle ju vara kul att få mer besökare. Så man får väl lägga in mer inlägg så man aknske hamnar på mest aktiva? Eller..? Undrar hur mkt statistiken ökar

Gaaaah! <3

Ny video som laddades upp på youtube igår! , helt underbar.. som alla andra av deras låtar alltså.
lovelovelove, jag vet att min musik smak e litte diffrent.,
<3


An cafe - aroma.

Hej, igen

Mitt huvud e helt tomt, vad ska man skriva?


Hejhejhej

Hej. Nu har jag kommit hem från skolan. Fick reda på att jag inte skulle jobba, NYSS. Kul, vad ska mkan hitta på då, visst e det skönt men jag kunde ju vart med kompisar eller träffat andra pers om jag visste det innan -.-. Surt.

22.33


Hahhaa på sexualkunskapen skulle vi skriva en lista om hur ens dröm kille/tjej ska se ut, detta skrev jag. Kanske inte fullt så seriöst, HAHAHAH. Sen vet jag att jag skriver som en 3 åring ibland.


Snart ska jag sova, eller gå o lägga mej, efter att jag skrivit detta som blir det sista inlägget för dagen. Dgen va väl ganska okej, träningen gick sådär.. Men det har den ju gjort ett tag nu! .. tråkigt. Känns ibland att jag har så stor press på mej att göra bra ifrån mej så att jag blir fett nervös o spelar sämre istället. Suck,. Men ingen verkar ju bry sej så det e sak samma. Tack för stor ökad Statistik. Tack till alla er som tar er tid och läser mina inlägg (OCH SÄRSKILLT TILL DEM SOM KOMENTERAR) , Jag älskar ju komentarer, men det vet ju alla. Imorgon ska ja jobba me heyab. För jelena kunde inte. Juste , Jelena, Hhaha jag o hon ska typ upp te kiruna tsm under sporlovet, kulkul! <3..

Puss och godnatt alla readers (eller vad man nu ska skriva.?)

Thai

Hejhej. Snart kmr väl pappa hem antar jag , med oliver. Jag lagar nu thaimat (som vanligt) samtidigt som jag bloggar så jag får väl typ springa fram o tillbaka mellan köket och mitt rum. Thai e juh liksom min favvo mat ;D Juste, ylva ska ju börja blogga (regelbundet) äntligen säger jag hah :D. Men men men , maten e typ klar nu och sen ska jag träna. Så puss puss puss (alltså trippelpuss) ;D <3

Pie <3


Hahah, Kom på en sak nyligen. Jag älskar pajer o då menar jag typ verkligen ALLA pajer. Blåbär, rabarber, kyckling, thaipaj,  Köttfärs, (fast tror dock inte fisk) och tacopaj<3. Träningen var väl sådär. Anfallen va välk helt okej medans mina mottagningar var helt kassa. Jaja, snart ska jag sova. PussPuss<3


Överkokta nudlar, inte det bästa.

Nu sitter jag här med mina överkokta nudlar. Känns som jag kommer spy upp allt, det känns som det växer i munnen. äckligt. Man behöver ju ens inte tugga.

Hej cutie


Hej
, kom nyss hem från skolan. Nu ska jag ta lite kort om dagen hitills. Som sagt sa jag en väldigt rolig komentar till yassan på väg till skolan. Att sommaren snart skulle komma för att det va soligt ute... knappast hahah. Aja sen fick jag reda på att Nemmo hade drömt om mej inatt , HHAHAA ;D Han typ berättade att han o jag gick o att jag kunde snacka serbiska med han xD sen åkte vi bil någonstans o sen vakna han, haha helt sjukt haha. Lite konstigt att han drömde just om mej eftersom han o jag nästan aldrig snackar hah. Men sen när jag gick hem från skolan träffade jag wikman o mogge, han åtminstone prata lite med dem. Men just nu ska jag packa för ikväll ska jag te pappa o sen ska jag laga mat o dra på träning. Pusspuss<3


Haha om man kollar mina armveck på bilden så ser det ut som jag har haft brun utan sol, haha knappast.
SEN VILL JAG HA MER KOMENTARER ;D latisar

Haha

Dagens skämt: jag sa till Yassan att sommaren skulle komma snart för det va sol xD

Men uft.

Vad lata all är. Visst kanske man inte har så många besökare, ca 30-40 om dan men man får nästan ändå inga komentarer. Vad lata ni är. -.-


Usch, bry er inte om mina korviga ben på bilden.

Filmen va helt ok

Jag hade dock förväntrat mej lite mer av filmen. Alla satt ju i salongen och snyfta fast jag bah; ska man råta nu eller?, haha men det e sällan jag gråter till film. Något som iaf berörde mej var detta;



Mamma, om du dör
så tar jag livet av mej
så ska jag leva. För dej.

Fint.

I taket lyser stjärnorna


Jag och ylva ska åka snart te heron o kolla på filmen,längtar <3


Natti Natti,


bjuder på den. godnatt alla <3

RSS 2.0