bloggen!

sry för uppdateringen , men är i mariefred o kan inte skriva så mkt nu. o kanske skriver lite konstigt nu eftersom jag har lösnaglar , ganska långa å klaga inte ahahha. Just nu sitter linnea breve mej o äter chips HAHAHHAHAHAHA, Idag har jag inte gjort så mkt har åka båt o sen träffa jag linnea o vi drog till malmköping på ngn marknad dä jag köpte snyggaste klockan asså!  Asså en stor armbandsklocka. Haha , sen köpte jag o linnea typ 2 st ringar var av någon kostig indiegubbe. för 15 kr x) hahahahah budget. sen köpte jag nya örhängen  :) Jag är verkligen en shoppaholic! Igår hade jag skit kul! va med ´vanessa hela dan , haha asså hon o jag e fan tröga som kottar tsm , men mest  hon mähähähä. Men vi drog till hövsjö där vi träffade linus som vs va ganska mkt med också :) Fett shysst :), Sen åkte vi ner till stan o efter det drog vi till hövsjö igen där vi träffade typ några andra minns iaf att en hette sebbe hahah. Men aja , roligast dagen med vanessa hahahah :D Sknar dej med. Men nu ska jag vara med min sötnos linnéa här o vi ska... hmmm... vad ska vi göra.. Äta ! ahha nej driver. Känner mej dom en jävla elefant va nyss borta i grillen o åt kebab, o nu sitter hon o äter mer , asså hur orkar hon! hahaha XD , men se yah , ska ha roligt nuuu , pusssshejss<3

Khao lak here I come!

Ringde nyligen mamma som befinner sej på gotland o frågade om vilket hotel jag kommer bo på i thailand. Urskönt! Åker iväg den 27 november o e borta i 2 v. Kollade igenom galleriet på hotellet. Takola Buri Cultural & Spa Resort.


the beach


the deluxe room. Typ dom vi ska bo i.







uuuuundeerbaart! <3 Sen är det bara några meter från havet också! Då får man väl hoppas på att det inte blir ngn tsunami ;) haha längtar verkligen.

läsare , gör mej en liten underbar tjänst , tack! :*

Läsare. här ska ni få en skitbra o grym sida som tipps för er som verkar tycka detta är kul
 
http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=28588

Gratis-fashion är  en sida som man änmäler sej i där man samtidigt brjar samla poäng. När man får tillräckligt mycket poäng kan man välja dyra modevaror som kommer hem till dej , helt gratis! Du betalar ingenting förutom porto som inte är så dyrt.  Det tar inte långt tid att samla mycket poäng. På sidan kan man vara med i tävlingar varje dag med coola priser.  finns både herr och dam artiklar. Man kan också anmäla sig bata via gratis-fashion.se men om ni gör det i länken jag har här så tjänar ni redan ihop 20 poäng på det. O varje gång ni vervar en vänn får man 10 poäng. Så anmäl er , ni kommer inte ångra er!
 Pusss <33



bang bang

Sitter här nu med huvudvärk. Tror jag håller på o bli sjuk eftersom jag va ute för inte så länge sen. Var i ronna med danijela o yassan o kollade på när palle o dem tränade. Skitkallt va det iaf. Satt där med shorts o höll på att dö. O nu har jag huvudvärk jippi, tror jag kmr ligga med feber hemma imorgon. Funny! Yes yes yes. eller inte. Jag som e hemma hela kvällen imorgon o natten. Eftersom pappa e borta. Tänkte att man kanske kunde bjuda hem lite folk då? Typ yassan o matte? Eftersom han alltid bjuder hem oss? ;D. Men nu ska jag ligga o kolla wallander film som pappa hyrt precis innan jag ska sova. Hhahaha , bara för jag är så smart. Pusshejs <3


Frulle

Sry bloggen för inga inlägg igår, va dålig jag är haha! men var nämligen ute hela dagen med yassan igår. O gissa vad vi gjorde... jo vi åkte buss. Hahah! Som vanligt. Men vi drog iaf till ica maxi köpe redbull o lalala. Sen såg vi jimi o nathe där. o ja.. haha fatt pinsamt men iaf, sen när jag o yassan skulle ner till stan hoppade vi på 754an och den va typ helt tom det satt typ en kille i mitten. När jag o yassan gick förbi kollade han på oss skit mkt sen bah reste han sej upp o gick fram till oss.

killen: får jag sitta här?
jag o yassan tar ner ötterna från sätet framför oss , sen börjar han snacka med oss o det hela slutar med att han vill ha mitt nr.. Jag frågar han vrf han ska ha det (eftersom han va 18) sen han sa att jag va vacker o allt lalala. uft senaste tiden har det vart väldigt många som velat ha mitt nr vad jag har märkt. Alltid när yassan är med hahaha :D Senare så gick jag o yassan o träffade olga o alle som följde med hem till yassna o olga skulle snagga alle typ xD, men typ rakmaskinen va helt cp x)Men aja, det va iaf om gårdagen. Idag har jag inga planer. ska ta det lugnt tror jag o vara hemma för det mesta. Men kan hända att man kanske drar ut, jag vette ;).


Ni visste nog inte ...

.. att jag lyssnar på japansk rock! , De flesta blir ganska chockade när de får höra det. Här är just nu min favvo soloartist , miyavi!<3 . Så jävla grym. kolla hela videon.

Vinnaren korad!

Grattis säger vi till http://kanky.blogg.se som blev veckans blogg vinnare!

Stort grattis!




Iaf om gårdagen. Var jag med johnny heela dan , mkt mkt kul :). Och idag ska jag leka med johnny o linnea :D

.


En fråga.. Vad skulle ni tycka om erat ex plötligt bara börjat ta kontakt med dej och att hon/han kallar dej fortfarande för sin älskling fast han/hon har tjej/kille?

Juste , här får ni ett videoinlägg med sämsta kvalitén.. varsogo!

Fördomar. viktigt , läs!

 Ni som följer min blogg (inte för att låta bitchig) men ni vet egentligen inte så mycket om mej. Ni vet inte hur jag e irl (om ni brukar umgås med mej) , Vad jag gillar att göra. Tror att jag ska börja skriva ner mina egna tankar om saker o ting mer i bloggen. Så man liksom får en bra uppfattning av den bra personen jag egentligen är.
 
Jag lever mitt liv fullt i fördomar. Folk tror massa saker om mej men vet inte ens vad som e sant. Skulle uppskatta om dem läste min blogg o började känna mej mer som den riktiga angelica höglund , än ''aaeh''. Hatar verkligen när folk har massa försomar o mej. kör upp dem någonstans säger jag bara! Om ni gärna tror jag e en sån dålig person så kan man väl fråga min väner själv som iaf vet vem jag är. Till skillnad från er andra som bara hör massa saker som kommer från folk som aldrig träffat mej eller aldrig brukar umgås med mej.
 
Jag har vart med om att massa kommit fram till mej o frågat om jag har cigg på mej. Vrf undrar dem det? Jo för att dem som ''känner'' mej har sagt att jag röker o super mej full. Jag ska vara 100% ärlig , Jag har aldrig rökt en cigg i hela mitt liv. Inte ens tagit ett jävla bloss. Jag har heller aldrig blivit full. Jag står för den personen jag är upp till 100%. Jag vet vem jag är , inte ni. Jag vill vara en förebild för andra. Någon folk kan se upp till som en ''bra person''. Men alla dessa munnar säger jag bara. Som kan kalla mej för massa. Men för er som lyssnar på vad de andra säger så vinner ni ju inte mkt kunskap på det. För det är inte sanningen..

B&J´s!


Någon mer som är beroende?

15:39

hej bloggen , kom nyss hem från jobbet! Skönt, sen jobbar jag bara imorgon o då har jag tjänat över 600 :) lite pengar e iaf bra att ha. Sitter iaf just nu o lyssnar på musik. Har inte direkt några planer på vad jag ska göra just nu så jag bloggar lite o så. Juste igår va det en av de bästa dagarna in my life! Jag o yassan var o kollade först på rasmus karlsson som dansade sin hedersdans till michael jackson. Han dansade i ca en halvtimme, att han  orkar , men han e riktigt grym iaf! Men jag såg ju inte så mycket eftersom jag är så kort, men då va johnny där o då fick han bära mej medans jag filma haha ^^ . Jag e så ond ibland. :) Därefter skulle alexander rybak komma o uppträda ( det jag o yassan drog ner på stan för) O det va så jävla underbart. Kramade honom 4 gånger o fick 3 st kindpussar o två autografer! I´m so fucking happy!

bjuder som fan på denna , emn jag o yassan vid alexander. VIP förfan haha. <3


jävla sötnos han är!

Jag är så bra.


Tilda jag o johnny.. vi e bara för bäst.

6st finalister är valda!


1. http://patricialaukkanen.blogg.se/


2. http://kanky.blogg.se/


3. http://monikka.blogg.se/


4. http://mstappe.blogg.se/  


5. http://emmaramic.blogg.se/  


6. http://esth.blogg.se 

Nu är det bara att rösta på fram i några dagar! 

Godmorgon sötaste.


Hoppas ni tycker om min nya design som jag fixade till lite snabbt igår. Va så trött på min gamla header o jag såg så barnslig ut. Men nu e jag iaf nöjd. Eller kommer vara för ett tag. Planerar kanske på att lägga in någon mönstrad makgrund eller liknande. Mabye. Ska snart hoppa in i duschen o sedan välja ut finalisterna i veckansblogg! Igar tillbringade jag i stort sätt hela min dag med johnny :D. O det va kul ;). Först gick jag ner till telge energi vid typ halv 3 o träffa tilda o johnny där. Sen va jag med dem. Vi drog ner till stan där vi träffa mer folk att vara med. Ah vad ska man säga , vi hade kul :) Sen blev jag o tilda sugna på glass så vi köpte en stor fet ben&jerrys burk! Yumme! Half baked va riktigt god!. Vem e så smart att man kommer på at göra en glass med kakdeg i? Så jävla gott asså. Ska nog försöka få papi att åka o köpa en till mej idag. Idag har jag absolut inga planer alls! Får ta dagen som den kommer , kanske går ut o möter någon om den vill eller kanske tar o tillbringar min dag till att sola o slappa. Hmm.. Aja men vi hörs om en timme eller så för nu ska jag duscha pusss! <3

veckans blogg?

det va ju ett tag sen eftersom jag vart borta.

anmäl er i detta inlägg om ni vill vara med. Om man skriver en motivering varför man ska vara med o vinna så ger det en större chans att komma med bland finalisterna.

Lycka till!

finalisterna väljs ut ikväll eller imorgon! så anmäl er fort!

just got an email..

..från min präst.
Det var bilderna från våran konfirmation! ahha så sköna , kolla bara våra miner! Jag längst ut till vänster av konfirmanderna.


strike a pose!


fråga mej inte vad vi gjorde.. haha.


haha kolla nadine´s , evelina´s o min min på den här bilden. omfg.. hahaha!

prendel - älskar att vara tjock



Verkligen världens bästa låt , inte sant johnny? ;)

Dagen.

Hejhej bloggen.! Har saknat dej. Nu ska jag ´skriva om min dag. heh. Började med att jag skulle träffa boris på morgonen , men min fucking veckarklocka e störd så den ringde aldrig!. Så jag vaknade liksom en halvtimme innan vi skulle ses o senare skulle jag dra till thallen vid halv 1. För det va massa matcher där. Gick till yassan . Hon o jag drog dit o mötte danijela , amanda, o lucy. Vi kollade på några matcher , sen va jag tvungen o dra för att juag skulle hem o hämta saker som jag skulle ha med mej till beachen. Skulle ta bussen men precis innan ser jag min pappas ex i en bil med sin son , o såklart fick jag skjuts :) Tack! Sen tog jag bussen ner till stan o sen 751 till brunnsäng där jag träffade elsa. Vi drog direkt till mälarbadet där jag fick väldigt många blickar eftersom mina nya shorts e så jävla korta! -.- , ser ut som jag går i hopants hah. Där nere på stranden när tuneringen började fick jag o elsa möta några småkillar , ahha a. O vi vann dem med typ 21-2 hahah. vi servade ut dem ;). Men allt slutade med tt vi kom 3a , det va juh helt ok. Sen när jag kom hem efter att allt va slut , drog jag ut o träffade boris. Skulle vart med han imorgon men det blev ändrade planer :( <3. Juste fick veta en sak. Hah. Jag kommer inte bloga någonting när jag e uppe i falun! Sry! Men fick veta att dem inte hade nn data eller bredband där. Buhuh* *gråter*. Hah. Men nej det kan alltid vara lite nyttigt att skippa datan o sola istället. Fick juh jävligt snygga armar . Fick tshirt streck från när jag körde på stranden idag. Jippie-.-. Så det ska jag försöka gämna till ;D. Men kommer blogga ngt inlägg från mobilen då o då. Bara för att jag e snälll ;). Men kmr sakna massa medans jag e borta! Men har nogn saknat ylva mest! Men ska nog börja packa snart. Men gör väl det mesta imorgon. Pusshejs , skriver mer imorgon! <3 Kmr sakna att blogga som in i helvete , men guuud så mycket bilder jag o ylva ska ta! :D Loveit! <3


bildbrist*

UPDATE!


Hej. Sry för att detta blir mitt ända inlägg idag :(. Men va med älskling hela dan. Love u <3. O vi gjorde massa :D. Träffade nyss yassan o hennes syrra när jag väntade med han på bussen. Hahaha kanske inte ska gå in på vad som va så roligt. Men ngt jag kan säga var att en viss person hade plastfolie över hela magen för att bli smal! hahaha x'D. Men aja. Längtar tills på fredag då jag får träffa ylva. SAKNAR HENNE SOM FAN!<3

RSS 2.0