Nutrilett choko shake - ingen höjdare.

Nej , uch uch uch uch!
Det e bara att blunda och svälja. Så säger jag om Nutrilett choko shake , som pappa köpte till mej för att jag tjatade så mkt om att jag ville ha den. Men när jag väl smakar den undrar jag vad jag har fått pappa att kasta bort pengar på. Drinken ska smaka choklad (allstå som oboy). Det var mina förväntningar. När jag öppnar påsesinnehåll ser jag ett beige pulver som luktar gammalt mjöl. Och det smakar den också!. Jag är riktigt besviken. Känslan av konsistensen är som att dricka ett glas med mjöl och vatten. Men smaken smakar väldigt konstigt. Först känner man ingenting sedan efter någon sekund känner man någon konstig mjölsmkande sak. Jag känner inte en enda smak som liknar choklad.
Det känns nästa som om jag ska kräkas när jag dricker den. Jag har druckit en klunk och det känns som jag ska kräkas. Nej köp inte!

Vem vill betala 200 kr för ett 25-pack Med vällingsmakande drycker?


Älskade/hatade.. höst

HejHej.
För min del ser jag mest de negativa sakerna med hösten som får mej att må dåligt och säga att jag hatar hösten. Men nej nej nej. Jag får ta och skärpa mej. Varför ser jag aldrig de positiva. Det undrar jag över. Aja därför har jag nu bestämt mej att göra en hiss och en diss lista om hösten. Vissta det kan finnas en risk att det blir mer saker på diss listan men ändå , jag skriver det som syker upp i skallen på mej. Här är iallafall listorna.


''Diss'' listan:

*Det blir så himla kallt! (fort går det också)
*Det blir mörkt (jag är mörkräd :$)
*Alla blir sjuka. Precis som jag var idag och för 5 dagar sen.
*Skolan börjar alltid på hösten.
*Man blir mycket tröttare! Har inte du märkt det?
*Man blir alltid förkyld på hösten , och då menar jag alltid.

''Hiss'' listan:

*Det kommer ju sååå många nya fina klädkollektioner (och jag trivs mest i långa vintertröjjor gämfört med linnen).
*Man har något att längta efter. (Tex: Julafton eller SOMMAR)
*Mitt bloggande började den här hösten.
*Man får köpa massa små nya söta vantar , mössor och halsdukar. I love it!
*Många blir lite rosiga på kinderna. (Jag tycker det e urgulligt men däremot inte på mej, kanske eftersom jag har fräknar)

Det var min lista. Eftersom jag var hemma idag tog jag lite bilder. Här är min favoritbild som var en närnärnärbild på en del av mitt ansikte samt min älskade sjal. Jag älskade färgen på mina läppar där. Undra om jag kan hitta något  läppstift i den ganska ljusrosa färgen. Säkert.


 Cao!


hemma.

hej.
Idag är jag hemma. kunde knappt svälja och har ont i halsen. Det känns som jag varit borta från skolan för länge nu. Förra veckan var jag borta mån tis och onsdag och nu (Tisdag). Jag vet precis vad jag ska göra hela dan nu när jag är hemma. (Försöka) städa mitt rum, Plugga (måste) och sova( också måste).Men jag vet inte riktigt vad jag har o skriva just just nu. men men Aja Blir ett kort inlägg.

Cao


Tierd.

Oh , jag e bara så trött just nu kom hem för ungefär 20 min sen. Ätit middag , det blev sent eftersom jag jobbade på gården. Mitt jobbshema just nu är måndagar, onsdagar och fredagar. Aja jag hinner inte skriva måste plugga och somna skapligt . Godnatt *hjärta*

Skola snart.

Hej.
Jag gör just nu i ordning mej till att gå till skolan. Måste bara blogga lite när jag väl hinner och plugga inför biologiprovet jag har första timmen. De jag ska kunna handlar typ om kolorofyll o växter o sån där. Tråkigt. Jag fixade mej ganska fort gämfört med vad jag brukar för jag vaknade ju försent (20 min). O är redan klar *förvånad*. Annars brukar jag vakna kl halv 7 och sedan vara klar 10 min innan jag ska gå. Idag börjar jag kl 9. Samma med fredagar. Men annars tis ons och tors börjar jag kvart över 8 -.- (suck). Jag orkar snart inte. Fan vad jobbigt det ska vara. I 7an va det inte alls mycket läxor vi fick. Kanske 2 i veckan och prov en gång i  månaden. Nu har vi minnst 4 läxor i veckan (känns som 10)  och 2 prov varje vecka!
- Så, angelica vad gör du på din fritid?
- Pluggar , det låter väl kul? -.-

Aja nu måste jag plugga Cao alla söta!

Today..

Var jag med Ylva och jelena. Vi träffadfes på hm nere på stan när jag o jelena letade efter vantar. Vi tog massa bilder också så de här 2 senaste inläggen kmr ha mkt bilder. Inte särkillt fint men aja. När jag kom hem från jelena möttes jag av en galet dansande mamma *herregud*. Jag hörde redan i trapphuset olivers skratt som ekade. Mamma kan verkligen pigga upp mej ibland. Tack! Den här kvällen blir nog ganska lugn. Jag måste plugga eftersom jag har omprov i biologin imorgon och matte talen jag måste gjort för att kunna hänga med. Men har inte så mkt fantasi och orkar inte skriva så mycket så jag lägger in bilderna nu från idag. Cao!


Högst upp fra Vänster : Jelena , ylva och sedan längst ner : jag.


Vi inne på Ica Jätten.

Min nya sjal jag köpte i skärholmen. (HM).

Bilder från skhlm.

Hejhej.
Nu ska jag passa på att lägga ut lite bilder från skärholmen. Skitkul! här kommer dem.

Jag o jelena såg den här dockan på mq. Den såg lite rolig ut eftersom den såg så emostational. Haha *ler* .


Jelena hittade en fjollräven wb jacka Hahaha den var faktist ganska lik orginalet (långt ifrån) . Finns på Cubus. Rekomenderad för de lite fattigare människorna som inte har råd med en äkta ''fjollräven'' hah.

 tack för en underbar dag <3

Skärholmen idag.

Hejhej igen. Nu sitter jag här vid jelenas data. Ska blogga lite nu om dagen i skärholmen och vad jag köpte. Jag hittade min efterlängtade sjal som jag letat efter  . Jelena hittade den (på underklädesavdelinge på hm hah). Jag hittade desvärre inget mer än sjalen och ett par nya underkläder. Jag blev såklart överlycklig när jag såg bikbok mm. Jag o jelena lekte också med ett par killar som jobbade för telenor. Hah! Riktigt kul. Vi gick fram o frågade vad den ena hette. Han hette alex. Sen kastade han en penna på jelena ! O vi dampa som vanligt då. Men på skämt såklart. Hah alex bah kollade på våra påsar o sa;
- Har ni vart på hm o köpt smink, nej, ni har köpt underkläder!
Jelena blev som vanligt röd och helt tyst och gjorde sin pinsamma piruett. Jag garvade så att magen värkte. Sedan tog jelena tag i min arm o sprang iväg. Vi skrattade hela korridoren bort. Aja sedan kom mamma och hämtade oss. Vi åkte sedan hem till mej. Jag hjälpte jelena med sin blogg ( jag fixade hela hennes blogg). Den blev ganska så fin. Men jag måste nog sluta med skrivandet snart men jag passar på och skriver lite till *ler*.  Jag passar på att lägger in en bild när jag har min sjal på mej , desvärre är den i fotoinställning ''sepia''. Men den är riktigt fin annars. Den är svart och har blommor och rosor i lila och turkos i olika nyanser. Aja inte bästa på bilden på mej som man ser, men ändå.
 

Cao *hjärta*

Shoppa idag.

hejhej.
Idag bär det av till skärholmen*ler* . Jag smsade jelena o hon sa att hon skulle dit o jag skulle också dit så varför inte åka dit tilsammans? *smart* ;D . Hahhaa jag ska överfalla bikbok o cubis samt andra affärer där. Det va länge sen jag shoppade. Det jag är ute efter idag är : sjal , mjukisbyxor och andra saker. Aja nu pratar ja med jelena i tele ska dra cao

//angelica

-Heeeeeeeeeeeeeeeeeeelg! :D

Yesyesyes. Ingen skola nu. Helg helg helg. Älska älska älska. Kärlek kärlek kärek. Inga läxor , jobbiga lärare och vad som har med skolan att göra!. Frihet! Aja XD , jag e liksom överlycklig nu. Har kännt att jag behöver vara borta från skolan. JAG SKA INTE SKOLKA OM NI TROR DT. men aja :D. Vi kanske ska vara med på tv sa kristoffer (hat lärare*tyska*). Han bah : antingen filmar dem på våran lektion eller spanskan. Hoppas våra jag kommer isf bah slänga mej framför kameran xD. haha inslus som man e. Oh juste, :( , nu kom jag på jag måste ju plugga matte. Fan. O hemkunskap. O engelska :(. Aja nu känndes allt deppigt igen. Bajs.

play a game?

Hej.
Mina ben värker. Jag var nyss på träning. Det gick väll sisådär. Eftersom jag vart sjuk hela den här vecka e det ganska svårt att bara börja efter ett kort uppbehåll. Visst anfallen blev ganska bra men försvaren och passen var kassa! För er som inte fattar någonting om vad jag pratar om så är det volleyboll. Dem sista minuterna hade jag bara lust at lägga mej ner på golvet och somna. Måste somna tidigt idag! Inga sena kvällar till 00.00 , inte lika mycket data, Men ändå mycket bloggande *ler* . Det känns som jag har otroligt mycket att göra just nu. Mamma står och klagar på att jag måste städa mitt rum blablabla, Omprov i Biologin, måste hinna  plugga matte , plugga engelska och fixa läsloggen som blev försenad, och repitera frågorna för fysik provet jag missade, Hinna ducha och varava av framför tvn , hinna somna tidigt.
- No way!..
 Aja ska passa på o kolla lite på idol eftersom jag inte har inte har kollat på ett enda avsnitt! Aja inte så mycket fantasi nu så inte så mycket att skriva.

Skola idag.

Idag var jag i skolan. Dety va väl lite sissodär  när man fick veta att man låg lite efter i matten (oops). O på måndag e det omprov i biologi. Gud vad jag saknar mellantadiet. Då va allt så jävla lätt och nationella proven var liksom världens största grej då. Då kände alla varandra. Jag minns när jag gick i mellanstadiet då våran klass hade de mest roligaste klassfester av alla. Skolan var helt tom på kvällarna och jag minns att alla vi sprang om kring och körde bollkull i korridorerna.  Och Madde som alltid ville köra tryckare , ryska posten eller sanning eller konsikvens/snurra flaskan, bara för att kunna umgås med anton. Då man kunde gå till skolan med NÄSTAN vad som hellst (kläder från kappahl) . Då när hela klassen körde stress (basketlek) på rasten. Sedan sista året i mellanstadiet ( alltså 6an) åkte hela klassen hem til mika (våran lärare) och alla körde vattenkrig och grillade korv o hamburgare. Alla utflykter. När en fiskmås tog smedros korv på skansen XD Hahah. Guuud va jag saknade den tiden då. Men nu är det Bara prov prov prov.. OCH LÄXOR. Nåstan alla från ens gamla klass har man tappat kontakten med. Man bara passerar dem i korridoren. Precis som Luft.

Plugga Plugga Plugga.

Kan man gissa vad jag gör nu? Hah Pluggar eftersom jag varit sjuk hela den här vecka missade jag Biologiprovet, Då vet jag direkt vad det betyder. OMPROV ( i hate.) Det är nog det värsta jag vet. Men aja jag hittade en riktigt fin låt på Ytube. Jag sökte på typ one three hill o fick upp en låte som hette ''One moment more'' Och den är så jävla vacker! Jaja jag kan ju pass apå att lägga in videon då. Desvärre har den ingen Embed adress så jag lägger in en annan video fast samma låt. Jag har den på min playahead profil just nu. Det är tydligen Mindy Smith som sjunger den.

Mindy Smith - One moment more.



Jag passar på att lägga ut en av de mest vackraste (och sorligaste) videorna jag sett. Denna video är japansk. Många kan nog ha svårt att uppfatta vad som händer i den , men min uppfattning är att det handlar om en japansk flicka som skadar sitt ben och ofta ramlar. Hon ramlar och får en kraftig hjärnskakning som får hennes rörlighets förmåga att förlamas. Första gången jag såg denna film storgrät jag. Jag älskar den. Jah har lyssnat på den så många gånger nu så att jag kan texten utantill.





Godnatt *hjärta*

Home again?! - Yes.

Jag e hemma idag, vilket jag tycker är ganska skönt faktist, eftersom alla 8or skulle gå 11 km (OMG) så tyckte mamma at det skulle vara bra om jag var hemma idag eftersom vi inte hade några lektioner och at jag presis varit sjuk. Skönt. Ibland kan det vara bra med någon dags uppbehåll från skolan. Bara man inte skolkar men aja (: . Idag ska jag ju försöka komma upp till skärholmen o kolla kläder ska kolla om kanske typ ylva kan. Aja kmr nog fler inlägg här på dan , men Cao sålänge.

Home today.. again

Juste , precis.  Mamma tyckte att jag snörvlade mej oh höll på för mycket igår så hon sa att jag skulle stanna hemma idag. Det känns som om det är Onsdag fast det är tisdag eftersom jag har varit sjuk 3 dagar nu nämligen Söndag, Måndag och idag (Tisdag). Just nu springer jag här fram och tillbaka från min dator för att se till att frukosten blir lagad. Idag blir det en lyxig frukost. HEMMAPIZZA :D haha!. Men jg hade ingen skinka så jag värmer köttbullar men aja det blir gott ändå. *ler* . Jag (och min familj) har typ ett speciellt sett att laga pizza på :O. Våran går liksom extra snabbt eftersom vi bruka köpa antingen taco bröd eller tunna kebabbröd som vi har som yta. Sedan köper vi keldas ''tomato treat'' sås som är riktigt god. sen skinka och de andra man vill ha på sin pizza och ost såklart. Jag tycker våran pizza är godare än pizzeriornas, humm tänk i framtiden , Min pizzeria Hahaha! X''D.
Vad tycker ni , jag som pizzabagare? ;D

.

Godnatt alla ska sova nu, ingn skola imorgon heller tror jag ''/ Aja
Cao <3

SuG - Love scream party


Älskar videon! Gör mej så himla glad att se den, och sångaren , är han inte jätte söt ;O ?

How to be..

The perfect mother. Juste. Detta är till alla era mammor som har en tonårsdotter. Jag hoppas min mamma läser den här listan. Hahah. Vissa vet ju liksom inte vad de ska göra för att vara den ''coola'' mamman bland alla unga. Jag har därför gjort en egen lista över några saker egenskaper som en mamma bara MÅSTE ha. Jahapp här kommer den i alla fall.

1. Din dotter vill ta percing i naveln.
; De flesta föräldrar säg ofta nej här. Men herregud , skärp er vad gör det om vi unga vill ha en percing i naveln. Vad skadar det?  Det e ju bara snyggt! :D. Så snälla låt eran dotter ta percing i naveln (om hon nu kan sköta om den så att det inte blir infekterat ) blandannat kan ju barnet betala percingen själv om den så gärna vill ha den, men ge  i alla fall lite pengar. ;)

2. Rök inte!
; Det ska inget barn behöva utstå med. Att ens förändrar antingen röker eller dricker mycket. Detta kan ju leda till att eran tonårsdotter också börjar röka och därmed får dem också lättare att få tag i cigg. Ingenting är så ute som att röka.

3. Låt din tonåring få umgås med vem de vill.
; Något som stör mej är när föräldrar inte låter sina barn umgås med det motsatta könet. Jag har massa killkompisar, mina föräldrar låter mej vara med dem. men Herregud , vissa blir ju helt galna bara genom att se tex: sin dotter så med någon kille eller 2. Skärp er! Vad tror ni dem ska göra, ha sex eller , då kan man ju undra vad dem föräldrarna har i tankarna hela tiden, perverst!

Det va min lista. Och jag skaaaa ta percing i naveln och jag bryr mej inte om vad mamma tkr för jag vet ju själv att hon tkr det e fint , det har hon ju sagt ;D
//angelica


Hahah!

HAHAHA! Det e så jävla roligt bilden jag la ut i mitt förra inlägg på mej o adde. Detta e till er som Undrar varför han har världens största fläck på benet, ahha nu ska jag berätta. ^^
Jag tvingade honom snurra runt o sen springa ner för en backe (asså så man blir värsta snurrig) haha sen hade det regnat så han halkade HAHAHHAHAHAHAHAH! real Angelica humor I know ;D !
Haha skitkul, Gjorde det förut med några vnner mitt i natten. HAHAH det va helt jävla svart så man såg ingentign 8D.


I´m gonna miss you bestfriend

Andreas, bästis. Kmr sakna han mest när han åker till Turkiet på Onsdag *Avundsjuk*. Vissa jag har inte alls kännt han länge men han o jag har redan världens bästa kontakt med varandra. Saknar dej o ylva nu när jag sitter här själv i mitt rum. Vi måste vara ng dag när du kommit hem , right? Medans Andreas lämnar mej här i kalla äckliga sverige så ska jag nog passa på att blogga förfullt *om varje dag*. Jag måste också försöka komma iväg någon dag till sthlm eller skärholmen o kolla kläder. Just just nu sitter jag o smsar med Adde, han kanske ska komma förbi ng minut o bara säga hej för han åker på onsda morgon. Fan! Aja Kanske tar jag några roliga ego bilder senare.
Cao.

Ylva (fotograf) älskar dej mer än mest *hjärta*.


autumn

Hej. Jag är fortfarande sjuk, så jag bestämde mej för att fixa lite med bloggen när jag väl har tid. Jag har Såklart märkt att Hösten är här, Usch! Usch , usch, usch och usch! Det innebär kyla, mörker, skola mm. Jag önska att Det kunde vara sommar året runt. Det skulle väl inte kännas så dåligt va? Det är verkligen iskallt!, Jag sitter nu framför datan i mjukisbyxor min favorit tröja , samt JACKA OCH HALSDUK. Överdrivet men men jag fryser, hallå? Sommaren försvann plötsligt på en sekund. O det känns ju inte direkt bättre när man går in på google o ser deras nya google logga, spana in den:


Sick.

Hejhej.
Nu är jag sjuk.  Mitt huvud värker, har feber och är så hostig så att jag knappt kan svälja. jag pratar nu med jelena i telefon. Idag ska jag sova, lyssna på SuG och kolla sönder alla seinfeld filmer samt andra. jag hade ju planerat att gå o shoppa kläder för barnbidraget men nej nej får bli imorgon eller på onsdag om jag inte är sjuk. ffft fan vad huvudet ska värka då. Känns som jag har migrän gånger 10. Aja ska nog kolla in massa fina nya kläder på forever21. Det känns ju verkligen som om jag har brist på kläder just nu. Snart måste jag plugga , har biologiprov imorgon och jag kanb inte en enda fråga! Aja dax att snabba på lite då. Cao

//angelica

Fredag.

Hejhej. Nu sitter jag här vid min laptop, som valigt. Snart kommer Abbe samt hans mamma typ komma o ska äta middag hos oss det tkr jag e jobbigt -.-. Jag vill ha det lugnt men nu springer pappa runt och hets lagar små deserer . Nu kom dem -.-. Det blir alltså ingen lugn kväll.

Hejs

finally.

Yeey. Nu är jag på toppenhumör. Pappa har nu beställt min nya mobil, C902 med 5 megapixel och 4 gig minneskort, Great! Hahah. Men nu ska jag berätta om min daa.. Jag typ vakna. Tog en nutrilett, sminka mej osv. gick me yassan till skolan o sen när v typ sluta gick jag typ med andrea tilda beyy o langhof vi kolla på värsta äckliga filmen. Den hette Planet terror, o alla typ sköt huvudet av varandra så det ba forsa blod , usch.  Aja nu ska jag göra milkshake snart.

Byebye :*

pluggar , not unusual.

Nu sitter jag här med huvudet nergrävt i min SO bok. Jag tkr att våra lärare kör med sån jävla dålig stil. Det känns liksom som jag har 8 läxor i veckan blablabla. Vi fick i uppgift av fredrik att göra klar alla 45(!) frågor. sedan när jag blev klar sa han sedan , Nu har ni 3! dagar innan vi har prov på det här. (?)  - Snacka om dålig stil asså. Svaren ska ju inte direkt vara kortfattade direkt. Vi 8or på Blombackaskolan har det fan inte lätt! i 7an hade jag mycket bra betyg om man skulle omvandla mina omdömmen och resultat i betyg så har jag nog i stort sett VG+ i de flesta av mina ämnen. Nu har allt bara föränrats jag gör  fan så gott jag kan. Man måste ju få några timmar för frihet o avkoppling samt kompisar. Jag minns förra vecka då kändes det som värst. Jag somnade kl 00.00 i stort sett varje kväll eftersom jag låg från kl halv 11 och bara pluggade! Jag minns iaf på torsdagskvällen var den ändå då jag inte behövdeplugga. Men annars MÅNDAG, TISDAG, ONSDAG, FREDAG(?) O vem kan gissa vem som ska ligga i sängen o plugga ikväll? - jo , jag!. Sedan när jag somnar så sent pågrund av alla läxo så klagar lärarna på en nästa dag om man typ inte jobbar på lektionen. - Men skit it, låt mej va , fan fan fan . Ni fattar ju fan heller hur jobbigt allt arbete är. Önska mej lycka till på provet imorgon som jag knappt kan!

Godnatt.

Lördagsmys.

Hejhej just nu sitter jag här i väääärldens gosigaste kläder. En tjocktröja från bikbok och ett par gamla mjukisbyxor som jag tog från mamma. Gjorde en toast och la mej i sängen. Perfekt! Den här dagen känns som om det kommer bli en väldigt lyckad dag. Just nu lagar pappa mat och jag känner lukten ifrån köket. Min favorit såklart ;)

Däremot har jag kännt mjh ganska krasslig. tror att jag håller på att bli sjuk. Aja om jag piggnar till lite så vill mamma att jag ska ner på stan till stadium o köpa volleyskor (eftersom jag behöver det.)Aja nu ska jag äta världens goaste lunch (thaigryta.) så puss på er*
/angelica

Någon intresserad av att köpa kläder?

Hejhej nu är det såhär att jag har gått igenom min garderob och hittat kläder jag både ska slänga o sälja. Om du (eller en vän) är intresserad av att köpa en mörkblå ksss-tröja  eller en grå canada-tröja.
Storleken på tröjorna är XS. ksss-tröjan säljer jag för 200 kr. (ordinarie pris var ca 650). Canada-tröjan säljs för 250 kr (ordinarie pris var 750 tror jag ;D)

ha det gött
/angelica

småsjuk.

Nu när hösten har kommit e typ skitmånga sjuka. o jag känner mej inge vidare just nu .. NÄR DET ÄR HELG. :( känns inte direkt liksom som om jag ska hoppa omkring o skrika jippi precis. Jag har inte ägnat mej åt min blogg på länge nu o jag måste ta itu med det!. Just nu har jag otroligt brist på pengar o ska spara till en tröjja. men jag ska typ sälja några av mina gamla kläder eller ng liknande. :) aja För typ 1 vecka sen (tror jag) hade vi km på mälarbadet i beach såklart . jippi!
det gick ju hyffsat bra eftersom jag inte har gått så länge i volleyboll. typ snart 2 år tror ja? aja jag o elsa spelade :). vi kom 2a med det va bara 3 lag hahahaha xD, *doork*. men men  jag o elsa spelade skitbra iaf ;O

Long time ago..

hejsan, det va ju jätte länge sen typ :). har ba inte orkat skriva. men kmr snart uppdatera igen,. menm inte nu.

RSS 2.0